Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza húzódó lánnyal járnátok vagy mindenki csak a nagydumás nagy szájú csajokra bukik?
Miért jobb egy visszahúzódó lány mint egy nem visszahúzódó???
Kérlek nyugtassatok meg....
Ez nem befolyásolna abban, hogy járnék-e vele vagy sem.
"Miért jobb egy visszahúzódó lány mint egy nem visszahúzódó??? "
Ezzel nem értem mit akarsz mondani, a személyiségnek számos része van, nem lehet egy jellem alapján dönteni semmiről.
Ebből még nem lehet semmire sem következtetni. Sok lány addig nagypofájú, amíg szerelmes nem lesz, én meg pl. kifogtam egy halknak tűnő, de házsártos pichát.
A lényeg az, hogy akár visszahúzódó, akár nem, rendben legyen magával, boldog legyen, mosolyogjon és legyen egészséges az önértékelése.
attól, mert valaki nagy dumás még nem biztos, hogy domináns is!
a visszahúzódó lányoknak is meg van a maga előnyük...de nem feltétlen jobbak, csak ha ilyen lányokat keres valaki...
23F
Nem szeretem a visszahúzódókat, mert nem lehet velük semmit sem kezdeni.
Vagy évekig kell várni velük mindenre.
Imádnám!! De esélyem sincs, hogy ilyet találjak :(
Hogy mivel jobb? Nos, szamomra azért lenne jobb egy ilyen lány, mint egy nem visszahúzódó, mert én speciel szeretem ha a lány nem feltunoskodik állandóan...az ilyen lányokat jobb meghódítani is, mint hangos társaikat.
De ez csak az én személyes véleményem. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!