Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embernőstények mivel tesztelik hogy kitartó és rátermett-e a hím?
Clyde, te vagy totálisan fogyatékos vagy, vagy pedig valami másik bolygón élhetsz. Az én köreimben (Bp) úgy röhögnének pofán, meglepődnél. Az én kíváncsiságomat ugyan fel nem keltenéd azzal ha paraszt vagy, és elárulom neked, hogy ezzel a legtöbb nő így van ;) Ha mégis szóba állnak veled, akkor az azért van, mert szórakoztatod őket. Én is el szoktam játszadozni az ilyen balfékekkel, tiszta kabaré. Aztán másnap van mit mesélni a barátnőknek :P
21/L
Szép volt 21/L :D
Egy hullámhosszon vagyunk. 19F
14 04 es,lehet bp maskeppen van,de egy orszag van kozottunk,szoval nallam minden maskeppen megy,amig az en strategiam megfelel es tudok noket dugni,meg van baratnom,addig nem erdekel mas,es hogy masoknak mi a velemenye rollam az egyeltalan nem erdekel,sot szamba sem veszem,es nem csak korulotted forog ez a vilag,vagy korulottem,nem is mersz meg,ha ismernel mas velemenyed lenne az egesszrol,de most azt nem ertem hogy miert magyaraszkodok en neked.
clyde
kit érdekel h rátermett és/vagy kitartó vagy-e?
Ha jo az első benyomás, embernősténynek kialakul valamilyen kép az agyában ami nem feltétlenül fedi a valoságot és az alapján dönt :D
Hát igen, sok vicces kérdést lehet itt olvasni, még több hülye kérdést és még annál is több kreténséget. Válaszok dettó.
Milliárd dologgal tesztelnek minket a nők és többnyire már az első pár lefutott körben kiderül, hogy most marionett leszel vagy beszélgetőpartner. Van, aki a büdös életben nem venné észre, hogy hülyét csinálnak belőle, esetleg annyira tetszik neki a kiszemelt "nőstény", hogy nem is érdekli vagy simán lejáratja magát, mert pl balfék.
Ez egy nagyon rövid procedúra, két pillantás meg három szó innen is, onnan is. Ha ennyi idő alatt nem kelted fel egy nő érdeklődését akkor valószínűleg soha nem is fogod.
És mindig a nő választ, ha nem téged, akkor felesleges erőlködnöd.
Ezek az én tapasztalataim.
És ha máshogyan fogalmaztad volna meg a kérdést, mostanra több értelmes választ is kaptál volna.
F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!