Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány akkibe nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akkibe nagyon bele szerettem de ő nem így érez. Mitt tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok hát igen a fent említett lányt már 4éve ismerem. Az első perc ótam mikor meg láttam a gimibe tudtam hogy ő az igazi. De sajnos nem sok sikerel jártam eddig. Idén jött a fordulaz. Volt ugye a szerenád a tanároknak hát ugye mindenki tudja hogy ez hogy működik. Ugye én ezzel a lányal a 4év alatt nagyon jóba lettem csak nem akk semmit na és jött a szerenád vége volt utánna maradtunk a sulinál iszogattunk hát az egyik osztály társam nagyon felidegesített a csaj próbált le nyugtatni aztán el csattant egy csók és azóta egy re több és több le járok nála el járunk moziba meg ilyen helyekre. De a csaj még most se akkar semmit tőlem már le is fekudtunk mikor nálam aludt de még semmi. Nem tudom mit csináljak én többet akk tőle de ő csak kifogásokat keres hogy miért nem na már az utolsó két találkozáson alig volt valami meg változott valami. Próbáltuk már egymás nélkul hogy nem beszélunk de nekem nem megy neki is hiányzom. De akk miért van ez volt csók minden de kapcsolatott nem akk ezt nagyon nem értem.
2016. júl. 9. 00:39
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Elolvasva a történetedet ez nagyon a veszett fejsze nyele szerű dolog. Beszéltél már neki őszintén az érzéseidről, hogy szereted és nagyon szeretnéd vele megpróbálni a kapcsolatot ? Mert a csók, és a szexből arra lehet következtetni, hogy vonzódik ő is hozzád. Lehet csak attól tart, hogy rosszul sülne el köztetek a kapcsolat ? Ezeket tisztázd le vele, igazából mást nem nagyon tudsz tenni mint őszintén kiönteni neki a szíves és megbeszélni a miértjét.
2016. júl. 9. 00:50
 2/4 anonim ***** válasza:
20%
ha másnem akkor legyetek barátok extrákkal, az még többnyileg jobb is, mint egy rendes kapcsolat.
2016. júl. 9. 00:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem bírtam végigolvasni, összefolynak a mondatok, de annyi kiderült, hogy ez rohadtul a tini kategóriába való. Basszus, hogy csináltad te meg a magyar érettségit?
2016. júl. 9. 07:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitok. Tudja mit érzek iránta el mondtam neki. Az utolsónak meg annyit hogy apádnak szólogassál be. Tudod mi az hogy Diszlekszia te nyomorék. Már bocsánat de én ezzel szulettem kész ez van.
2016. júl. 11. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!