Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kíváncsiságból: Ti is komolytalannak vennétek egy ilyen kapcsolatot?
Egyetemen egyik csoporttársam elkezdett udvarolni. Visszautasítottam mert 2,5 éve van barátom. Azt mondta, hogy akkor legyünk haverok, semmi baj. Működött is egy ideig, sokat kérdezgetett a kapcsolatomról is. Elmondtam, a barátom az ország másik felében tanul, és szóba került a korkülönbség is, és akkor mondtam, hogy pár évvel fiatalabb.
Egy héttel ez után elkezdett nagyon durván nyomulni. Értetlenül álltam a dolog előtt és akkor kikelt magából, hogy én magam se gondolhatom komolyan a kapcsolatom, csak dugópajtija vagyok egy éretlen srácnak, miért nem adok esélyt neki, mikor ő a közelben van, és idősebb is. Veszekedtünk, a vége pedig az lett, hogy lequrvázott, és azt mondtam miattam is van ennyi szingli srác ebben a korosztályban, mert véletlenül sem állnék össze egy korban hozzám illő, átlagos sráccal.
Mi a véleményetek? Én egyáltalán nem adok neki igazat, és nem értem miért kell ítélkezni mások kapcsolata felett.
a kapcsolat szerintem is komolytalan
de ha a kiszemeltemnek ez a kapcsolat, akkor nem bolygatom meg
Tiszteletben tartanám a döntésed. Az lényegtelen, hogy a kapcsotatok valójában milyen, téged ismerlek, te 2,5 éve kitartottál a párod mellett, így, távkapcsolatban is. Ha te komolyan veszed, akkor az komoly. Ennyi.
A csoporttársad meg frusztrált ember...
Nincs igaza, a kapcsolat teljes mértékben komoly, és még jó is. Ez tulajdonképpen egyáltalán nem kérdés nekem.
De aki ilyet kimond, esetleg megindokolhatná. :) Kíváncsi vagyok, hogy mégis milyen alapon lehet kijelenteni ennyi adat alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!