Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mit éreztek mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mit éreztek mikor beteszi a pasi?

Figyelt kérdés
Én csak azt szoktam érezni mikor a méhemet bökdösik pedig volt akinek vastag volt és mondta, hogy fáj neki annyira szűk vagyok mégsem éreztem semmit. Neki ráadásul kicsi is volt teljesen be sem ment annyira hogy a méhemet tudja bökdösni. Normális, hogy csak akkor érzem?
2016. júl. 8. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
xD
2016. júl. 8. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Amikor a párom beteszi.. Én azt érzem, ahogy jön ki a sok ropogós 20£-os, és végre elmehetek shoppingolni
2016. júl. 8. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Jót :)
2016. júl. 8. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Erről eszembe jutott egy vicc.

A néger muki elmegy a kuplerájba, de senki sem meri bevállalni, mert túl hosszú farka van neki. Már majdnem hazamegy, de az egyik kur.v@ mégis elvállalja. Csak azzal a feltétellel, ha a farka felére köt egy sálat, és csak addig dugja be. Elkezdenek dugni, egyszer csak megszólal a csaj: "Élvezem is, fáj is, jöhet be a sál is." XD

2016. júl. 8. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, legalább bevallanád, hogy pasi vagy...:D
2016. júl. 8. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg eléggé fura a leírás. Valószínűleg tényleg nem lány vagy. :D
2016. júl. 9. 00:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha esetleg nem kamu, akkor nagyon tág vagy, illetve próbálj ki többféle pózt.
2016. júl. 9. 01:18
 8/9 A kérdező kommentje:

tényleg lány vagyok

de akinek vastag volt ő meg mondta, hogy fáj neki és mintha bele akarna törni közbe én meg éppenhogy éreztem valamit de ennyi

nem értem ha neki fájt nekem is kellett volna

akkor mégsem voltam tág

2016. júl. 9. 01:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Nos akkor menj el nőgyógyászhoz, ha gondolod.
2016. júl. 9. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!