Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért flörtölnek egyesek ilyen furcsán? Írok példát.
Én egy 20 éves nő vagyok. Amikor ismerkedni szeretne velem egy hapek, akkor beszélgetni, vagy szemezni próbál, szóval a klasszikus dolgokat, ha bátor. De legtöbbször csak néz óvatosan, és nem próbálkozik be, csak érzékelem, hogy bejövök neki.
Viszont.
A barátom 25 éves, és amikor neki próbálkozik be egy csaj, mindig van benne valami furcsa. Legutóbb pl., egy kosztümös, duci csaj, aki csak azon nap folyamán látta először a barátomat, a nap végén, mikor kettesben maradtak a liftben, és ott először beszéltek 2 mondatot, rugdosta a lábfejét. Szóval furcsán oldotta meg a bepróbálkozást. Én sose tennék ilyet, szingliként se, túl furcsa.
Vagy mondok egy másik esetet, egy buszon egy csaj egész út alatt nézte, meg mosolygott, annak ellenére, hogy viszonzatlan maradt a szemezése. Én sose tennék ilyet, szingliként se, túl leplezetlen, rámenős és furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!