Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk a természetes vagy a mű lányokat kedvelik jobban?
11/20 A kérdező kommentje:
ja és a viselkedése sem természetes
Ez a kérdés megválaszolhatatlan. Válaszol 10 ember és ebből általánosítasz majd? Van akinek bejön a mű van akinek nem. Ízlések és pofonok. Meg azért ott van még a belő is ám. Lehet valaki akármilyen ha mellette taj paraszt és nem lehet vele két értelmes szót váltani.
2010. ápr. 14. 22:58
2010. ápr. 14. 23:00
14/20 anonim válasza:
Ha dugni akar- műnő
Ha szerelmes- természetes
Ez egyértelmű.
2010. ápr. 14. 23:09
23:09
Tehát egy műnőbe nem lehet szerelems valaki? Ellenben dugásnál mindenképpen előbbrevaló? És ez ennyire egyértelmű? Bocs, de régen hallottam ennél nagyobb gyökérséget.
2010. ápr. 14. 23:10
csak a természetes szépség az igazi finomság számomra.
23/ff
2010. ápr. 14. 23:41
"Ha dugni akar- műnő
Ha szerelmes- természetes
Ez egyértelmű."
Ez az esetek nagy részében így van! Bár én minden esetben a természeteset szeretem. Nekem egyáltalán nem kell például, hogy egy lány ki sminkelje magát, nem a sminkjét akarom szeretni hanem őt, meg lehetne sorolni a többi mű dolgot is...
21/F
2010. ápr. 15. 00:00
2010. ápr. 15. 00:12
19/20 enzo. válasza:
én a természetes lányokat szeretem minimális festékkel.Természetes szépség a legszebb.És abszolút nem jönnek be a mű lányok,agyonszolizva,mű mellekkel,feltöltött ajkakkal,stb....
24/F
2010. ápr. 15. 01:35
20/20 anonim válasza:
Valahogy az az érzésem, hogy a századunk legremekebb kérdését raktad fel, kiváncsi vagyok a kommentekre, hisz egyre többet látni, hogy a fiúk "x" százaléka megőrül az ilyen rózsaszin hellokitty punibarbikért meg az Emo divat hatvan kiló alapozóval és társai.. Én maradok a természetesnél, persze nem azt jelenti hogy a nő ne fesse magát ha akarja, csak ne vigye tulzásba, meg hordjon olyan cuccokat ami jól áll neki és ne a barátnőit meg az amcsi sztárokat majmolja. Szerencsés vagyok, az én párom értelmes, eredeti és hamisíthatatlan. Ritka az ilyen. Érdemes meggondolni miért öltözik sok pasi úgy ahogy a kedvese szeretné.. egyre gyakrabb a plázarambó is mert a mű lányoknak akarnak bejönni és megfelelni.. nem vezet sok jóra
2010. ápr. 16. 19:44
Kapcsolódó kérdések: