Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk a természetes vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk a természetes vagy a mű lányokat kedvelik jobban?

Figyelt kérdés
mert én eddig úgy vettem észre hogy a műbb kinézetűeket :/
2010. ápr. 14. 22:31
1 2
 1/20 Thurston ***** válasza:
94%

Ez ma eddig a leghülyébb kérdés szerintem. :'D

De jó lesz. Majd jön mindenki, és megmondja, hogy fúj, nem, a természetes kell, meg mittudomén, mindenki fel van pontozva száz százalékra. Ennek ak érdésnek pont ennyi értelem van. Hogy mindenki leírja, hogy ő mennyire trú arc, és nyalják egymás valagát.

Ha értelmesebbé szeretnéd tenni a kérdést, nem ártana leírni, hogy mi a szart értessz mű kinézet alatt. Szóval szerintem ezzel próbálkozz meg.

2010. ápr. 14. 22:33
 2/20 anonim ***** válasza:
47%

sajna én is

barátommal 1,5 éve voltam együtt, amikor közölte, h a bnőm az ideálja, akin SEMMI nem igazi...

aztán összejöttem a mostani párommal és ő tényleg a természetes szépséget szereti:)

2010. ápr. 14. 22:33
 3/20 anonim ***** válasza:
Elméletben a természetes gyakorlatban meg a műnőt. Ezt tapasztaltam.
2010. ápr. 14. 22:35
 4/20 Thurston ***** válasza:
Valaki könyörgöm tényleg fejtse már ki, hogy mit ért konkrétan műnő alatt, mert így nem értem. Amúgy olyan sok szempontot kell még figyelembe venni, hogy ennek gyakorlatilag semmi jelentőssége. Csak persze nyilván a nőknek könnyebb erre kenni azt, hogy elhagyják őket és/vagy egyedül vannak.
2010. ápr. 14. 22:37
 5/20 anonim ***** válasza:

Hát ennek a kérdésnek tényleg nincs értelme azon kívül, hogy itt majd mindenki kiszomorkodhatja meg kidühöngheti magát. Ésatöbbi. Klassz.

21L

2010. ápr. 14. 22:38
 6/20 anonim ***** válasza:

Én a természetes műnőket szeretem. :P

Amúgy tényleg relatív, hogy ki a mű és ki nem. Sokak azokat nevezik műnek, akinek volt már műtétje. pl. mell, ajak...stb.

Én azt mondom, hogy minimális smink nem árt egy lánynak sem. Kiemeli a szemet... Persze olyan is van, aki jobb lenne, ha nem sminkelne, mert fogalma nincs, hogy mi áll neki jól és többet árt neki a smink, mint használ.

2010. ápr. 14. 22:39
 7/20 anonim ***** válasza:

Műnő - olyan dózisban nem eredeti rajta semmi, hogy inkább műnek titulálható

tehát: agyonfestett haj, 6 tonna smink (nem szolidabb) és társai, műköröm, kollagén

ez mind együtt egy nőben. asszem ez már "műnek" nevezhető

2010. ápr. 14. 22:40
 8/20 anonim ***** válasza:
mű:)
2010. ápr. 14. 22:42
 9/20 anonim ***** válasza:
Kelemen Anna a műnők megtestesítője. Persze neki vannak egyéb hiányosságai is. Pl. agykapacitás.
2010. ápr. 14. 22:44
 10/20 A kérdező kommentje:
úgy gndolok a műre, hogy agoynszolizott, a haja összevissza van festve(nekemis festett a hajam de nem látványosan), k.rvás öltözködés(ez kinek mi, nekem az amikor kinvan a csaj fél tangályából a segge is ötcentis miniszoknya stb), 553543634kilo smink műszempilla meg ilyenek.nem feltétlenül műtétre gondolok
2010. ápr. 14. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!