Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért keztem el remegni? (Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keztem el remegni? (Lent)

Figyelt kérdés

sziasztok!Nos az a helyzet h erre nagyon rég óta kiváncsi vagyok mert még nem találtam rá választ az a helyzet,hogy barátommal voltam nem volt petting sem szex,egyszerüen csak feküdtünk egymás mellet smároltunk ö nem ért a pun.cimhoz,se a mellemhez nagyon óvatosan mintha csikizne az oldalamat simogatta a mellemhez nagyon közel a nyakam csókólgatta eközben sötét volt mind kettönknek csukva volt a szeme aztán a belső combomat simogatta/"csikizte" és 1x csak épp h ovatosan épp,hogy éreztem de végig huzta a kezét a puncimon,erre elkeztem remegni de nagyon durván és nem tuttam abba hagyni mindenem remegett(de nem mentem el se semmi csak szörnyen felvoltam izgulva)pár nappal késöbb ismét ilyesmit csináltunk de akkor ö kezdett el remegni.Kérdés:Miért remegtem?Ez mi volt pontosan?

ja meg még egy kérdés:nem ment el eggyikönk se és másnap iszonyatosan fájt a far.ka,ez lehetett azért mert nem ment el?

bocsi,hogy kicsit hosszú lett légyszives normális válaszokat.Köszönöm elöre is 1 6-Ł

2010. ápr. 14. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet csak kirázott a hideg:D:D
2010. ápr. 14. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez azért volt, mert egyrészt még szűz vagy, másrészt mert nagyon felizgultál. :)
2010. ápr. 14. 22:23
 3/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok szűz.És nem kirázott a hideg mert vagy 5-6 talán 10 percig is eltartott
2010. ápr. 14. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Azért, mert felizgultál. normális.
2010. ápr. 14. 22:27
 5/11 anonim válasza:
Hát ez megint értelmetlen hülyekérdés.
2010. ápr. 14. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Bocsi.

Akkor az első fele a mondatomnak tárgytalan.

2010. ápr. 14. 22:28
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek kivéve annak aki oda irta h "értelmetlen hülye kérdés" nem igazán értem ez miért hülye kérdés ez az oldal azért van,hogy lehessen kérdezni ha valamit nem tutsz és ha szerinted ez hüly.eség AKKOR NE OLVAZSD EL DE LEGFÖKÉPP NE ÍRJ az olyanoknak mint te akik nem segítenek kéne innen elmenni!
2010. ápr. 14. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:
tanulj meg írni, f@szom.
2010. ápr. 14. 22:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia, azért kezdtél el remegni mert pl mint mikor kiráz a hideg vagy ha beleülsz a fürdőkádba jó meleg vízbe vagy ilyesmi volt mostis csak ez amiatt volt h felvoltál izgulva és most sokkal intenzívebb volt!
2010. ápr. 14. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert jólesett, hogy a puncidhoz ért.
2010. ápr. 15. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!