Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolat vagy tobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat vagy tobb?

Figyelt kérdés

Nemreg megismertem egy fiut az interneten, a helyzet az ,hogy mar az elso talalkozasnal lefekudtunk,de valami ilyesmirol is volt szo.

Majd talalkoztunk masodszor is.. De ez mar ugy zajlott ,hogy heves csokolozassal koszontunk egymasnak ,elmentunk kajalni az utcan olelgetett es puszilgatott.. Pont olyanok voltunk mint egy par es o is ezt mondta. Nala aludtam lefekudtunk ismet.

Rengeteget dicser,hogy mennyire tetszem neki.. Es azt is mondta ritka ,hogy valaki megfogja..

De semmi konkretat nem kerdezett,hogy mi legyen..

En bele tudnek szeretni.

Igazabol napkozben nem sokszpr erdeklodik irantam ,eloben teljesen mas.

Nem akarom elijeszteni sem.. Mibol tudhatom ha komolyat tervez velem?

Bocsi az ekezetekert.

20L (a srac 24)

2016. júl. 7. 00:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

9-es

Lehet az áll a hátérben, hogy a srác csak barátnő feelinget akar elköteleződés nélkül.

A kérdezőt puszilgatja, meg is mondta neki, úgy viselkednek mint egy pár, de nem azok.

Vagyis a srác kap egy lelki fröccsöt, hogy hoppá, itt van ez a lány kivel olyan mint ha egy kapcsolat volna de mellette bárkit megkívánok azt megdughatom ha találok jobbat akivel tényleg együtt akarnék lenni akkor szépen lekoptatom. Nincs miért aggódni.

Van egy "eldobható" játékszerem.

Pasiként mondom, remélem nincs igazam.

2016. júl. 7. 01:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek,elgondolkodtato..
2016. júl. 7. 05:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezt akár én is írhattam volna kérdező. Vagy megkérdezed, hogy akkor ez most tulajdonképpen micsoda vagy sodródsz az árral és majd lesz valahogy. Akármelyiket választod, amég nem biztos a srác, addig próbáld lelkileg távol tartani magad tőle. Ne éld bele magad, mert csak sérülhetsz.
2016. júl. 7. 07:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Ki az aki beeri csak szexkapcsolattal.?

Nekem egy ferfi kell testileg lelkileg mindenestul kizarolag.

Ha ezt nem tudja mrgadni szoba sem allok vele nem vagyok ingyen prosti...

2016. júl. 7. 08:38
 15/17 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Tehát első alkalomkor lefeküdtél vele,de annyit nem mersz megkérdezni,hogy :“ Figyelj,én nagyon szeretek veled lenni,te mire gondolsz velem kapcsolatban? A viselkedésedből arra következtetek,hogy a szex mellett is jól érzed magad velem.“

Ez valamilyen szinten sajat magad lekicsinylése:“szexre jó vagyok,de ha kérdésem lenne fogjam be...“

Amugy a kérdésedre: szerintem csak szex.

2016. júl. 7. 08:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Huu miért ilyen negatív mindenki???

Ha többet akarsz majd beszélj vele idővel, hogy ő miként gondolja. Még egy hosszú kapcsolat is lehet belőle, nem ez lenne az első...

2016. júl. 7. 12:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Nos, hogy alakultak a dolgok a pasival? Sikerült megdumálni a helyzetet ?
2016. júl. 10. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!