Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és még sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és még sosem csókolóztam. Ez ciki?

Figyelt kérdés

De mostanában beszélek egy sráccal és úgy tűnik akar valamit tőlem, csak én félek a csóktól:S

Segítenétek? Pl. abban ,hogy csók közben hova "tegyem" a rágómat a számban?

Vagy mit csináljak a nyelvemmel?

Help me....

[és léci a sértő válaszokat mellőzzetek, ha lehet...mert nem azért tettem fel a kérdést. hogy cikizzetek, hanem mert tanácsot szeretnék kérni a TAPASZTALTABBAKTÓL]

....köszi előre is...thanks:*

2010. ápr. 14. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázz. Én 14 voltam mikor előszőr csókolóztam és ugyanezt éreztem, mint te.

És hidd el, jön magától.

2010. ápr. 14. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyeltalán nem ciki.

Van aki 20 éves és még sose csókolozot.

Sőt...

2010. ápr. 14. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia én 18 évesen csókolóztam először. Ne aggódj, nem ciki! :)
2010. ápr. 14. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Rágóval a szádban ne kezdj csókolózni. A nyelvednek megtalálod a helyét időben. Mindenkinek volt első, és még senki nem bukott meg csókolózásból. Te sem fogsz. A partnered segíteni fog, ha észreveszi, hogy kezdő vagy.
2010. ápr. 14. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
egyetértek a 2. hozzászólóval. Én 21/f vagyok és még nem csókolóztam.
2010. ápr. 14. 22:19
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi, hogy biztattok, de én mégis olyan szerencsétlennek érzem magam....

Az osztályból(9.es vagyok...) a csajoknak mind volt pasija, és ha szóba jönnek a pasik nem tudom mit mondjak...szégyellem magam pedig állítólag nem vagyok csúnya és kövér sem vagyok, de mégis lehet valami baj velem:((:((

ráadásuk van egy srác aki nagyon tetszik. Egyszer megkérdezte e nevem és ha találkozunk a folyóson mosolyog rám...ez jelent valamit?

2010. ápr. 15. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
rágót dobd ki előtte. menni fog az meglátod ;)
2010. ápr. 16. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem ciki!

És csak azért ne jöjj össze senkivel, hogy lépést tarts másokkal!

Lehet, hogy tetszel az adott srácnak, de elsősorban neki kellene lépni!

A csóktól nem kell félni. Szájrapuszi, viszonzod, "bekapja" az ajkadat, viszonzod, majd kezdődhet az összefonódó nyelvek "tánca." Nyugi, jó lesz!

Annyira konkrétan ezt nem lehet elmagyarázni, de elrontani nagyon nem lehet. Max. ha valaki nagyon nyálas, vagy "döglött hal" effektust játszik azaz beölti a nyelvét a másik szájába és nem mozgatja. Vagy ha nagyon erősen csapkod a nyelvével, és nem érzéki, szenvedélyes, vagy ha hátranyomja a másik fejét.

A randin ne rágózz, és akkor nem lép fel a probléma,hogy hova rakd. Az első csókot valóban nem jó ezzel bonyolítani.

2010. ápr. 16. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:
én is 15 évesen csókolóztam először az első pasimmal. és az szar volt mondjuk nem is bírtam. aztán a másodikkal már sokkal jobb volt. a rágót megcsakúgy nemtom a szám szélébe csúsztattam(persze a számon belül)és ne stresszel azon, hogy mit csinálj.azt csak te tudod, senki nem tudja megmondani.
2010. ápr. 16. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:

idézem, vicces szexhez kapcsolódó kérdésekből:

"24 éves lány vagyok. Ez gáz?

Válasz: Az, hogy 24 vagy, nem. De hogy LÁNY..."

nézz te is Antifaces-t. felvidít. :)

2010. ápr. 16. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!