Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom minden nap megiszik 1-2 doboz sört, nem lesz részeg, de zavar, hogy ez a napi rutinja, csak én túlzok szerintetek?
Nem hiszem el, hogy két doboz sör meglátszana rajta. Meg mondom őszintén, hogy én kiakadnék rajta ha megszólnád. Úgy gondolom, hogy még mindig jobb mintha energia italt inna meg ugyanannyit.
25/F
"Persze a német sörök 5-6%-osak, nem 2%, mint az otthoniak. "
Az itthoniak se 2%-osak, nem is ertem hogy ezt a hulyeseget honnan veszed. A magyar sor atlag 5% koruli.
A kerdesre valaszolva ez alkoholizmus, mert rutinbol iszik!
Húúú, de frankó, hogy itt a GYK-n ennyi végzett addiktológus van.
Tudjátok, hogy egy szakember hányszor hallja ezeket a mondatokat???
Nem alkoholista
- hiszen sosem rúg be
- csak jólesik neki a melegben
- bármikor abba tudnám hagyni doktor úr
- apa csak sokat dolgozik, és muszáj lazítania egy kicsit
- a nagyapám is naponta megivott egy üveggel, mégis csak 92 évesen halt meg
- az a 2 sör nem számít
- nem járok kocsmában, otthon meg had igyak egy pár sört
(ui: persze, ha az alkohol szót droggal helyettesítjük, akkor rögtön az összes "de nem is alkoholista" elkezdi nyomin, hogy mekkora függő állat a drogos, akkor hirtelen rögtön mindenki tudja, hogy nem azon múlik, hogy beesett üveges szemű zombi e már, vagy még csak lazít egy keveset)
Persze, valaki, aki alkolistának hívja az alkoholistát az értelmes kisebbséghez tartozik. Te is okos lehetsz.
Nekem volt egy exem, aki szerint napi 3-4 sör neki jár. Aztán egyszer rájött, hogy rossz vége lesz, letette. Rossz vége lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!