Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért néz mert nézem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért néz mert nézem?

Figyelt kérdés

Annyira fura,én már nem értem. Egy srácról van szó,aki már hónapok óta néz. Persze én is nézem :-)

Utóbbi időben szerintem megtudta,hogy bejövök neki,de még mindig néz. Soha nem szól hozzám. Csak nagyon ritkán,és már én is kérdeztem tőle vmit,de én már nem értem. Ha tetszek neki miért nem lép? Egyáltalán tetszek neki?

2010. ápr. 14. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

19:11

És a lányok honnan tudják,hogy a fiúnak biztos bejön-e a lány?Mivan,ha a lányok se akarnak beégni,mert nem tudják,hogy van-e esélyük a pasinál.

Ez körbe megy,ha senki se lép,mert nem akar beégni akkor nem lesz semmi, így jártak. De szerintem mégiscsak a fiúnak kéne kezdeményezni, nem egy lánynak.

2010. ápr. 24. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Velem ugyan ez van van egy fiú aki állandóan néz ha a tanár rá szól nem marad ha én rá szolok marad most éppen szingli ahogy ő mondja állandóan néz amikor ránézek és egyszer amikor voltunk egy múzeumba átölelt engem a sötétszobába mert ő azt "hitte" hogy a barátnője vagyok pedig a fénynél álltam úgyhogy tuti tudta hogy én vagyok de én se lépek ő se lép ennyi én olyan vagyok hogy inkább hagyom de nem akarok beégni sajna ez van és szerintem tetszel neki tuti csak olyan mint az a fiú aki engem néz ha te mert lépni lépj !! sok sikert :))))
2010. ápr. 24. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Sztem tudja, hogy te tudod, hogy ő tudja, hogy ő nem mer lépni;) 20/F
2010. ápr. 24. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem menj oda hozzá, és kérdezd meg finoman (mosolyogva, csillogó szemekkel), hogy "miért nézel mindig? :) nem mintha baj lenne csak érdekel".. és ezzel feldobtad neki a labdát, és neki már csak válaszolnia kell. És akkor nem is lesz az hogy te vagy a kezdeményező, mert végülis innen ő jön.Ha tetszel akkor valami bókot fog mondani, és aztán el kezdhettek beszélgetni. sok sikert:)
2010. ápr. 24. 16:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a rendes és hasznos válaszokat.
2010. ápr. 24. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!