Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért néz mert nézem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért néz mert nézem?

Figyelt kérdés

Annyira fura,én már nem értem. Egy srácról van szó,aki már hónapok óta néz. Persze én is nézem :-)

Utóbbi időben szerintem megtudta,hogy bejövök neki,de még mindig néz. Soha nem szól hozzám. Csak nagyon ritkán,és már én is kérdeztem tőle vmit,de én már nem értem. Ha tetszek neki miért nem lép? Egyáltalán tetszek neki?

2010. ápr. 14. 18:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel Neki, csak nem mer lépni, nincs elég bátorsága hozzá, vagy nem tudja mit akar vagy nem tudom..
2010. ápr. 14. 18:49
 2/15 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a választ.
2010. ápr. 14. 18:53
 3/15 anonim ***** válasza:
hasonlo cipoben jarunk...csak nallam mar fel eve ez van...lepj te elobb mert en is azzal csesztem el az egeszet h nm leptem csak vartam h a sultgalamb a szamba repuljon(jelkepesen).amugy en mar elkestem.mar nm nez,nm koszon,mar kerul es nincs semmi:(sok sikert:)
2010. ápr. 14. 18:57
 4/15 A kérdező kommentje:

Nekem október óta tart,szóval 7 hónapja...

Oké lépjek,de hogyan? Multkor kérdeztem tőle vmit,de azt nem kérdezhetem meg mindig..

2010. ápr. 14. 18:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Hiba. Ha tudnátok hány lány járt már így velem. Néztek hónapokig, de nem léptek nem adták egyértelműen a tudtomra, hogy bejövök én meguntam és annyi. Miért menjek oda hozzá, ha nem lép? Ha nem tudom biztosra, hogy tetszem neki vagy honnan tudjam, hogy nem csinálja ezt más fiúkkal is? Mi a garancia? Biztos nem égetem be magam azzal, hogy oda megyek beégni. Hiszen van olyan lány aki jobban kezdeményez így nem esek pofára. Ez van. Lépni kell lányok vagy nem egyenjogúság van? Na ugye:-))
2010. ápr. 14. 19:11
 6/15 A kérdező kommentje:
És hogyan lépjek?
2010. ápr. 14. 19:16
 7/15 anonim ***** válasza:

Most látom a kérdésre nem is válaszoltam, bocsi.

A srácnak biztos, hogy tetszel, de jobban kellene biztatnod, egyértelműbb jeleket kellene küldened felé.

pl. egyszer egy lány oda jött hozzám( előtte nap kaptam egy vastag ezüst láncot, még sose volt rajtam) közel hajolt hozzám mélyen a szemembe nézett és azt mondta, hogy már nagyon régóta tetszik neki a nyakláncom és közben a kezét lassan végighúzta a mellkasomon közben mosolygott vagy a másik lány az asztal alatt a lábát a lábamra tette és dörzsölgette ahol dörzsölgetni kell:)) na egyből vettem az adást. Esetleg részesítsd látványosan a kegyeidbe én imádom amikor egy csaj tüntetőleg csak velem foglalkozik és a haverjaimat látványosan lesz@arja vagyis érezteti velem, hogy én vagyok a legjobb, legügyesebb, a macsó és a többi havernak, férfinak esélye sem lenne velem szemben. szóval vmi ilyesmiben gondolkodj.

Sok sikert.

2010. ápr. 14. 19:23
 8/15 A kérdező kommentje:
Oké köszi a választ. Egyébként akkor én égetem be magam...xD
2010. ápr. 14. 19:42
 9/15 anonim válasza:
Velem is hasonló a helyzet. Van egy fiú,aki 4 hónapja elhívott sétálni és beszélgettünk.Aztán egy darabig még msn-en sem beszéltünk. És 1 hónapja érzem,hogy tetszik és megmondtam neki,erre ő azt mondta,hogy azért hívott el akkor, mert én is tetszettem neki.Neki már van barátnője,de sokszor amikor ránézek,látom,hogy ő is néz,máskor meg mégcsak nem is köszön. Hát ilyenek ezek a fiúk. XD
2010. ápr. 14. 19:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Udv. Na ez egy kicsit komplikalt ...

Ha egy fiu nez egy lanyt es a lany is nezi a fiut es egyik sem mer lepest tenni akkor ugyanaz a ketely van mindketojukben ...

Legyel bator es hivd meg egy moziba vagy egy uditore vagy egy kavera vagy valamire amire csak kettesben mehettek el es beszeljetek ...

ez a srac egy kicsit bizonytalan mert meg o sem tudja mit akar nez mert nagyon tetszesz neki de nincs mersze hogy odamenjen es beszeljen veled a dologrol mert talan szegyeli vagy varja hogy eszrevedd es te menj oda es beszelj vele .... sajnos mast nem tudok most hirtelen mondani neked ,de a legjobb ha te lepsz elobb .

Probald meg es ha nem mukodik vele akkor szakittok ... nincs mit veszitened .

orulotem hogy valszolhattam a kerdesedre (bocsi az ekezetek hianya miatt)

Dr.David

2010. ápr. 24. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!