Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek?
Figyelt kérdés
A parommal neha napjan (2 honapban ha 1x) szoktunk estenkent fuvezni. Persze azt is finoman csak, minthw valakinek a szesztol lenne a fejeben es jol erezne magat. Kb. ilyen szinten. Mindig azt mondtuk, h mindig csak kettesbe fogunk neki a dolognak. Kulon nem. Viszont az unokatesom baratja jartasabb ebbena dologban napi szinten es a baratom ha valami csaladi rendezveny van, akkor elvonul vele... Gondolhatjatok h miert.. En ezt egy szintig toleralom, de ha mar igy hetkoznapokban is "csak ugy" beivodik csaladi rendezvenyekbe vagy azert mert epp keznel van, az nalam mar nem jatszik... mi tegyek? legyszi csak olyan mondjon velemenyt aki nem iteli el ezt a dolgot olyan kemeny szinten! :/2016. júl. 4. 14:30
11/12 anonim válasza:
A baratod a legjobb uton jar, hogy fuggove valjon.Eloszor csak 1-2 havonta egy spangli,most mar napi szinten fuvezik, hamarosan keves lesz a fu,kiprobal valami kemenyebbet.Es persze majd megmagyarazza, hogy o sosem lesz drogos, mert o akkor all le vele, amikor csak akar.Hat persze.Ezek a dolgok mar csak igy mukodnek.Az a sok szerencsetlen lepukkant zombi is mind azt hitte, hogy le tud allni az anyaggal.Es szinte biztos,hogy a tobbseguk is valami lightos tudatmodositoval kezdte.
12/12 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hogy én a bármiféle függőségben élők gyógyítására állami pénzből egyetlen fillért sem adnék, mindenki fizesse maga a kezeltetését a saját pénzéből. Főleg akkor, ha nem hallgatott előtte a jó szóra. Egyébként meg azért az ital és a drog között van némi különbség. Nagy ritkán meg szoktam inni egy sört, mégse lettem alkoholista, és még nagyon sokan nem, akik alkalmanként - akár hétvégente - megisznak egy sört vagy egy felest, koktélt, akármit, és ennyitől még nem is lesz senki tudatmódosult, míg (bár soha nem próbáltam, nem is fogom) szerintem a fűtől simán lehetnek hallucinációi az embernek, még egy szál füves cigitől is. Nem igazán értem, miért kell lepontozni azt, aki értelmes, normális módon szól hozzá a kérdéshez, de nem azt válaszolja, amit a kérdező hallani akar. Ennyit a toleranciáról és az intelligenciáról, így aztán van is értelme bármit is ide írni. Vagy azt írod, amit hallani szeretnének, vagy befoghatod a pofádat, ennyi a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!