Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá? ( lent )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok hozzá? ( lent )

Figyelt kérdés
Hello! Fiúk ti járnátok olyan lánnyal aki elég magas már lassa 180 cm és nem túl vékony.. egyáltalán nem követi a divatot, rock zenét szeret??
2010. ápr. 14. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Háát Én nem mert Én csak 165 körül vagyok.
2010. ápr. 14. 21:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Tudod miért rossz a kérdésed? Mert nem a külsőség számít igazán hanem a jelleme.
2010. ápr. 17. 12:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez alapján se külsőleg se belsőleg nem tudlak elképzelni
2010. ápr. 17. 12:49
 4/12 anonim válasza:
háth , ahogy elmondod elég ocsmány lehetsz... de én 201 magas vok .. :D de még igy se kellenél :D
2010. ápr. 17. 13:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de már a rocknál nem, főleg ha még dagadt is vagy az se tetszik, magasság oké mert 187 vagyok, de nem vagy az esetem.
2010. ápr. 17. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha már megkérdezted,az azt jelenti h valszeg te sem járnál vele...viszont ha itt 100an leírnák rajta,h ők járnának,mert belül szépnek tartják és kívül is,akkor talán észheztérnél,de lehet csak azért járnál vele,mert befolyásolható vagy a gyk-sok által:DDDD
2010. ápr. 17. 13:23
 7/12 anonim válasza:
Esetleg egy kép segítene eldönteni hogy külsőre milyen is vagy, csak mert ezt nemigen tudom összerakni hogy magas és széles egyszerre.De ha belsőre oké vagy akkor mért ne?
2010. ápr. 17. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:
nem túl vékony és 180 cm az má régen rossz ilyen magassággal kövér + még rocker hát egy kis jó indulattal fúj sry.....
2010. ápr. 17. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Van az a piamennyiség, h hozzányúljak.
2010. ápr. 17. 16:04
 10/12 anonim válasza:

Sziasztok... én a kérdést író csajnak nagy spanja vagyok :).

és azt kifelejtetted , Dóri ( mert hogy így hívják) saját magad jellemzésénél : hogy egy jófej , vicces, széparcú, normális, kedves csaj vagy . És aki ír kommentet ne piszkállja már, hiszem még nem is látta -.- ... inkább bíztassátk hogy legyen egy kis önbizalma , mert sajnos nincs... :/ pedig egy nagyon fasza csaj (L) !

2010. ápr. 17. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!