Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mivel szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mivel szoktatok maszturbalni vmi jo tipp?

Figyelt kérdés
xD
2010. ápr. 14. 16:57
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ohh :)) te avval szoktad?
2010. ápr. 14. 17:02
 2/12 anonim válasza:
100%
Ha csajvagy akkor ne maszturbálj hanem külgy meg egy üzivel :P
2010. ápr. 14. 17:08
 3/12 anonim válasza:
0%
en a kutyamal szoktam kinyalatni az meger mindent.
2010. ápr. 14. 17:31
 4/12 anonim válasza:
ej ej nembaj na hadel 18-ik szulinapodra kapsz egy vibratort tolem ;))
2010. ápr. 14. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
én majd esztergálok neked egy jókis fém dildót :D
2010. ápr. 14. 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Különböző hengeres tárgyakkal, amik méretben, alakban hasonlítanak egy péniszre. Arra figyelj oda, hogy fertőtlenítsd le őket használat előtt és után, nehogy elkapj valami fertőzést, meg moss kezet stb... Én egyszer kétszer próbáltam elektromos fogkefével, illetve zuhany alatt vízsugárral, valami mennyiei érzés, de nem szabad sűrűn, mert hozzászoksz és a rendes szexet esetleg nem tudod majd úgy élvezni.
2010. ápr. 14. 21:30
 7/12 A kérdező kommentje:
koszi :)
2010. ápr. 14. 21:32
 8/12 anonim ***** válasza:
egyedül ezért irigylem a nőket, hogy jó orgazmusokat tudnak produkálni, akár egymás után többet is :\
2010. ápr. 15. 00:08
 9/12 anonim ***** válasza:
minden csaj imadja a yorkshire terriert vagy mia fajta neve, hat en nemtom mit latnak abban a vigyazz-ra-ne-lepj-mert-oda-300eurod havooban, en csak ugy hivom hogy "pina nyalo kuty" (nem kutya, az csak kuty) :D
2010. máj. 7. 17:42
 10/12 anonim ***** válasza:
elektromos fogkefe fejével izgatni a csiklót.(nem közvetlen)az csuda jó.meg bármi ami rezeg de nem sérülsz meg tóle. :D sprés üveg,farok alakú zöldség...figyelj a tisztaságra!
2010. máj. 7. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!