Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ne érdeklem, nem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne érdeklem, nem szeret?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok a jelenlegi párommal. Állitása szerint nagyon szeret, és velem tervezi a jövőjét. Ami nekem furcsa az az, hogy nem igazán törődik (törődött) velem. Amig még nagyon szerelmes voltam belé, mindent megtettem volna érte, áldozatokat is hoztam. Feláldoztam a kényelmem, pihenésem, szabadidőm szinte minden percét, a pénzt sem sajnáltam, fizettük a kikapcsolódásokat arányosan. De valahogy nem ezt kaptam vissza.. Ha találkozunk jó, ha nem, úgy is jó. Vagy csak akkor találkozunk ha én elmegyek hozzá forditott esetben neccesebb. Viszont egyre szebb ajándékokat kapok tőle, figyelmesebb. Azóta van ez, hogy észrevette nem ugrok mindenért neki, meguntam a várakozást, hogy neki minden jó minden mindegy. Nem tudom szeret-e valójában, vagy csak nagyon kényelmes neki velem.
2016. júl. 2. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ..bele kène látni az èletetekbe.lehet hogy csak szimplán sokat dolgozik"kényelmesebb típus"inkább pihen mert te ügyi mèsz hozzá ,ès ez természetes neki.èn nem vennék olyannal ajándékokat aki nem érdekel engem.tèny hogy ne ugorjunk minden szarèrt mert "irányít"tèged így...!
2016. júl. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!