Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Elmondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Elmondja neki?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú történet, de fontos lenne a véleményetek...

Van egy fiú az osztályomban, aki eléggé tetszik... Szóval elég népszerű, és fogalmam sem volt, hogy ismerkedhetnék meg vele (mivel annyira nem ismerem). Nem mertem odamenni hozzá a suliban, ezért csináltam egy másik msn-t "álnéven" és felvettem oda. Dumáltunk és azt hittem tök jól elbeszélgetünk, de persze kérdezgette állandóan, hogy ki vagyok. Nem mertem megmondani neki, mert... nem is tudom miért.

És akkor most mit csináljak? Csak egyszer dumáltunk msn-en azóta nem volt fent. Azt írta, ha ő barátkozni akarna azt élőben tenné, mert neten nem lehet... Nem tudom ez célzás volt-e, de mi van ha egyáltalán nem jövök be neki? Ha megmondanám hogy ki vagyok lehet csak leégetném magam előtte, és már rám se nézne a suliban!

Mit csináljak?

2010. ápr. 14. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
vagy elmondod neki vagy nem. de,ha nem mondod el neki senkinek sem említsd a dolgot.
2010. ápr. 14. 14:13
 2/6 anonim válasza:
Ezt a "bújkálósat" felejtesd el, nyiss felé élőben, szedd össze magad! Látod, ő is azt szereti, ennek semmi értelme!
2010. ápr. 14. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mond el neki.

Egyszer beégsz Istenem...pár nap és elfelejti,de ha nem mondod meg neki,akkor sokáig fogod bánni.

2010. ápr. 14. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el!Mi 7.-esek voltam amikor belezúgtam,nem mertem lépni,az ajándékot csak becsempésztem a padjába stb.9.-től jóbarátok voltunk és 18évesek voltunk mikor össze jöttünk,azóta együtt vagyunk.Te ne várj ennyit,vállald be az esetleges kudarcot is!Drukkolok! 40/N
2010. ápr. 14. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem felejtsd el azt az msn címet.

ha pedig elmondod neki hogy te voltál csak beégsz és mindenki erről fog beszélni..

ne lépj be abba az msnedbe és vedd fel a saját neveden levö msnre.

2010. ápr. 16. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Hat. Szerintem a suliba oda kene menny hozza, es megmondom h: bocsi, mivel szegyenlos vagyok csak msn-en mertem veled dumalni. de ismerkedhetnenk elobe.

Szerintem ez igy tok normalis lenne. De eleg ciki hogy csinaltal magadnak egy uj msn cimet csak hogy dumalhass vele, de nem a te cimedrol

2010. ápr. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!