Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy teherbe esni ha a vérzés csak 3 napig tart, de közben az az 1 hetes gyógyszerkihagyás is van és úgy létesítek aktust?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 13:04
1/5 anonim válasza:
Látom, nem érted a fogamzásgátló működését. Az a vérzés nem menstruációs vérzés, hanem a gyógyszer kihagyása miatt történik.
Olvasd el a gyógyszer használati utasítását.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásodat. Csak azért kérdeztem mert amikor az orvosomat kérdeztem azt mondta, hogy ELVILEG NEM SZABADNA TEHERBE ESNI. És ezen válaszából gondoltam megkérdezek mást is.
2010. ápr. 14. 13:10
3/5 anonim válasza:
Azért mondta,hogy ELVILEG,mert 100%-ig nem véd semmi,de ha rendesen szeded,soha nem hagysz ki egy szemet sem és nem szedsz más gyógyszert,ami hatással lehet rá,akkor a 7 napos szünetben is véd a tabi,akármeddig is tart a vérzés.
4/5 anonim válasza:
A dokid azt mondta... de te azért megkérdezel mást is ,laikusokat?
Menj már
5/5 anonim válasza:
a vérzés mégha gyógyszerkihagyás miatt i történik sem menstruáció!Mikor fogjátok már fel,hogy fogamzásgátló szedése közben nincs peteérés,a vérzés amit ez okoz csak egy endukált mesterséges vérzés,és azért fogamzásgátló mert nincs peteérés...Ha igen,akkor 1x rosszul szedtél egy tablettát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!