Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam meg a külsőmmel?
Tudom, hogy nem a külső a legfontosabb dolog, de sokszor olvasni, hogy a párja azt sérelmezi, hogy a másik elhanyagolja magát.
Gyűlölöm hogy a pasim más nőket megnéz, nem előttem teszi hanem diszkréten, de attól még biztosan megnézi a csinos nőket. De elfogadom, mivel sajnos ez ellen nem tehetek semmit.
A kérdésem az lenne, hogy milyen ruhák tetszenek nektek, srácok egy nőn, milyen hordjon a barátnőtök, hogy ha veletek van, akkor ne más lányokat nézegessetek, hanem őrajta akadjon meg a szemetek?
Tudom, ez ízlés kérdése, csak felmérés céljából kérdezem :)
Nem a ruha teszi az embert, ezt is hallottad már?
Tudod, ha már inkább a külsőddel akarnál foglalkozni, akkor kezdj el mozogni és egészséges életmódot folytatni, minthogy új ruhákat akarnál felvenni.
ui.:
"akkor ne más lányokat nézegessetek, "
mert te se nézel meg más pasikat, ugye?
Nem lehet a béka s..gge alatt az önbizalmad, hogy tulajdonképpen már majdhogynem megtiltod a pasidnak, hogy egy csajt csak úgy futólag megnézzen.
Attól, hogy megnézi, attól még téged szeret, te kellesz neki.
Ezt is fel bírod fogni?
3.: ismételten csak a kifejtésem tudom idézni:
" De elfogadom, mivel sajnos ez ellen nem tehetek semmit. "
nem tudom, hol olvastad, hogy bármit is megtiltok
persze tisztában vagy, hogy nem a külső a legfontosabb, mégis ezt kérdezed:
"A kérdésem az lenne, hogy milyen ruhák tetszenek nektek,"
Erre válaszoltam, hogy nem a ruha teszi az embert.
Attól még nem leszel vonzó, hogy van rajtad kb 10 kg felesleg, de felhúzol rá egy új ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!