Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem korai még ez a masszázs?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem korai még ez a masszázs? . Bővebben lent.

Figyelt kérdés

3 és fél hónapja járunk. én 20/F ő 15/L

még nem volt köztünk semmilyen szeretkezés,viszont óvatos erotikus mozdulatok már-már vannak.szeretném meglepni valamivel.

úgy gondoltam,mivel engem sokszor csak úgy megszokott masszírozni,rám ül,s masszíroz,meglephetném én is egy hasonlóval.

ezen az oldalon találtam egyet:

[link]

kérdésem,ez nem korai?mármint szégyenlős kicsit,s nem tudom h beleegyezne-e h félmeztelen hanyatt fekszik,miközben én megmasszírozom.

persze rákérdeznék,h szeretné-e meg mondanám neki h bízzon bennem,nem lesz semmi olyan,amit nem szeretne...csak véleményt szeretnék kérni,nem olyan választ h a "kérdésben már elhangzott a válasz".

köszönöm előre is.

2010. ápr. 13. 22:54
 1/7 A kérdező kommentje:
vagy ha valaki tud adni olyan linket,ahol le van írva egy hasonló vagy jobb,azt szívesen elfogadom,kezd vagyok a maszkőrködéshez,csak a barátnőmnek akarok örömet szerezni vele,tudom h örülne neki,mert már megkért rá h masszírozzam,csak hát ügyetlen vagyok ebben:)
2010. ápr. 13. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
14 év felett nem bűncselekmény. Hogy bírtad ki, hogy 3,5 hónap alatt nem feküdtél le vele?
2010. ápr. 13. 23:03
 3/7 A kérdező kommentje:

úgy h nem az a lyuk,akkor behatolok stílus vagyok,:)

figyelek arra,h ő mit szeretne,mert ha csak én szeretném,és ő nem igazán,akkor az nem lesz olyan érzéki:)

és igen,14 év felett nem bűncselekmény,és aki tudatlan,az menjen inkább Hortobágyra fűcsomónak...

2010. ápr. 13. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Te ismered, Te tudod, hogy mennyire nagyon szégyenlős. Én ennyi infó alapján azt tudnám mondani, hogy egy kissé korai, de ezt úgyis Ő tudja leginkább.

"és aki tudatlan,az menjen inkább Hortobágyra fűcsomónak..."

Ez tetszett! :D

2010. ápr. 13. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:

az a véleményem h elveszed a fiatal pasik elől a csajokat!:D:P

15/f

2010. ápr. 14. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi is valahogy így vagyunk, attól függ hogy mennyire bízik meg benned.Ha úgy érzed hogy már nagyon közel vagytok egymáshoz, akkor szerintem nyugodtan, de azért vigyázz, figyeld a reakcióit, hogyha esetleg mondjuk nem meri majd közben megmondani, neked kell észrevenned, ha már nem jó neki...
2010. ápr. 14. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem beszelj vele errol,hogy o hogy es mit szeretne ezzel a masszazzsal kapcsolatosan.Mi es hogyan ferne bele neki ebbe az egeszbe.

19/N.

2010. ápr. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!