Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már bele olyanba akinek volt párja?
Szerettem, szeretem a mai napig :( Amikor megszerettem nem tudom volt-e párja. Csúnya ezt mondani, de nem is érdekel, egy pillanatig nem érdekelt. A mai napig kedvel engem, kedvelni is fog, a jelenlegi párját talán sosem fogja kedvelni annyira, mint engem. Azt viszont nem tudom, hogy szeretni is fog-e, vagy csak egy alkalmi kapcsolatként szeretne engem. Azt egy életre bánom, hogy eljutottam arra a szintre, hogy tisztel engem. Ha nem tisztelne, hanem kihasznált volna már első pillanatban most nem bánnám, hogy lemaradtam valamiről :)
2010. ápr. 13. 22:58
én a cipőmbe szerettem bele aminek van párja és a párja is vele van mivel nincs felemás cipő nincs felemás kapcsolat ha van párja akkor haggyad őket....
2010. ápr. 13. 22:59
Én sajnos igen, először nem tudtam, h van barátja, csak amikor utánakérdeztem a haveroknál. És a legnagyobb gáz az volt, h a csávó még jófej is volt, szóval utálni se tudtam :D
Én le is tettem a csajról gyorsan, de még mindig nem tudok teljesen átnézni rajta :P
2010. ápr. 13. 23:02
Igen,és utána nagyon fájt,mikor letagadta,aztán kézenfogva jöttek szembe velem egy bizonyos helyen.Akkor persze nem is ismert meg...Ma már elfelejtettem,mert már kb. ezer éve nem is láttam.Viszont,ha újra látnám,szinte biztos vagyok benne,hogy megint libabőrös lennék! :-)
2010. ápr. 13. 23:12
4 éves küzdelem, idegkimerülés... eredmény? hát van, de nem az, amitől boldog lennék... pedig akarom őt. mindennél jobban!
2010. ápr. 14. 00:20
Igen... Illetve nem is volt párja, hanem az orrom elől kapták el :( mindenesetre a mai napig kedveljük egymást, és olyan kedvesen köszön, hogy legszívesebben sírva szorítanám magamhoz :(
2010. ápr. 14. 04:51
Igen..volt es meg msot is van ilyen velem
tudom hogy van baratnoje de valhogy akkorse tudom titkolni hogy orulok hogy latom
amugy van baratnoje de velem is jol elvan csak epp nem en vagyok a baratnoje ahhh mindig ilyeneket fogok kii, es a vege az hogy en szenvedek
2010. ápr. 14. 12:57
Igen, velem is megtörtént. Sajnos nem tehetsz ellene semmit. Próbáldd meg elfelejteni.
2010. ápr. 15. 21:02
Igen, és én voltam a párja :)
Aztán idővel megint, csak akkor már más párja volt... Nem kűzdöttem, nem akartam elvenni a lehetőséget tőle, hogy egy nálam jobbal lehessen. Végül kiderült, hogy nem jobb nálam, akkor meg hiába próbálkoztam. Felejtés lett a vége.
2010. ápr. 15. 21:08
Szinte kivétel nélkül,csak "ilyenekbe"!Az egyikük velem él sok sok éve!
2010. ápr. 15. 21:09
Kapcsolódó kérdések: