Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész egyszerűen még gondolati szinten sem akarom elképzelni ezt az egészet. Basszus, még egy vonalszemű kínaival vagy egy csúzliszájú négerrel is előbb ( bár a szülői házba be nem vezethetném ) kezdenék.
Romáéknál a nő az semmit nem jelent, meg lehet nézni, hogyan bánnak velük a hős szerető, gavallér párjaik...
Hiába, képtelen ötletnek tartom. Egyszerűek nem való a magyar mellé és kész. Sajnálom. Egyébként ha normális vagy, kedves lennék veled, mert erre tanítottak, de éreznéd a három lépés távolságomat.
A rasszizmus beszél belőled.
Akikkel én eddig voltam, mind normális, szép lány volt.
Cigány? Nem, soha. Fúj. Jézusmária, most ebbe belegondolni is gáz.
Nekem visszataszítóak külsőre, főleg ezek a kinyalt cigányfiúk, felállított gallérú ing, ahhoz farmer térdnadrág meg gumipapucs, zselés haj, vastag nyaklánc, gagyi tetkó. LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!