Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszenek a cigány fiúk?

Figyelt kérdés

2016. jún. 27. 21:18
1 2 3 4
 11/31 Költőnő? ***** válasza:
Hát nemigazán megy különválasztani a kettőt mert a "sukár" megjelenés is olyan h brrr
2016. jún. 27. 21:55
 12/31 anonim ***** válasza:
Isten ments!!!! Soha többet! (bocsi)
2016. jún. 27. 22:09
 13/31 anonim ***** válasza:
Hat, azok a lanyok olyan szinvonalat is kepviselnek... :/
2016. jún. 27. 22:43
 14/31 A kérdező kommentje:
Te biztos jó ember vagy ezzel a kijelentéssel.
2016. jún. 27. 22:47
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem ide tartozik, de ahogy selejtes aru meg minosegi kozott is latni a kulonbseget igy, emberek kozott is. Akik lealacsonyodnak es ilyen mindenfele alja nepsegekkel osszeallnak, az nem lesz minosegi lany sose, mert ha az lenne nem csak az alja jutna neki. Sajnalom hogy most kipukkasztottam az alomlufit.
2016. jún. 27. 22:51
 16/31 anonim ***** válasza:
95%

Egész egyszerűen még gondolati szinten sem akarom elképzelni ezt az egészet. Basszus, még egy vonalszemű kínaival vagy egy csúzliszájú négerrel is előbb ( bár a szülői házba be nem vezethetném ) kezdenék.

Romáéknál a nő az semmit nem jelent, meg lehet nézni, hogyan bánnak velük a hős szerető, gavallér párjaik...

Hiába, képtelen ötletnek tartom. Egyszerűek nem való a magyar mellé és kész. Sajnálom. Egyébként ha normális vagy, kedves lennék veled, mert erre tanítottak, de éreznéd a három lépés távolságomat.

2016. jún. 27. 23:22
 17/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem! Soha semmi pénzért nem kellenének! Igen tudom rasszista vagyok. 21/L
2016. jún. 28. 00:12
 18/31 A kérdező kommentje:

A rasszizmus beszél belőled.

Akikkel én eddig voltam, mind normális, szép lány volt.

2016. jún. 28. 07:24
 19/31 anonim ***** válasza:
NEM! Alapból nem szeretem a barna bőrt.
2016. jún. 28. 08:18
 20/31 anonim ***** válasza:
94%

Cigány? Nem, soha. Fúj. Jézusmária, most ebbe belegondolni is gáz.

Nekem visszataszítóak külsőre, főleg ezek a kinyalt cigányfiúk, felállított gallérú ing, ahhoz farmer térdnadrág meg gumipapucs, zselés haj, vastag nyaklánc, gagyi tetkó. LOL.

2016. jún. 28. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!