Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt 21 éves pasi?
Még tavaly beszélgettem egy 21 éves,Levente nevű pasival itt gyakorin. Azóta megszakadt a beszélgetés. Félreértés ne essék,nem szeretnék vele újra "próbálkozni",de szeretném tudni,hogy hogy van és hogy minden jól van-e vele.
Ha magadra ismertél akkor írj egy választ és köszönöm! :)
Igen,egy darabig én is így voltam...sőt,még most is.
Viszont azt tudni szeretném,hogy minden okés-e vele,és jól van-e. Akkoriban nagyon élveztem vele a beszélgetést(szerintem ő is),csak valamiért bennem van ez a hangyányi törődés mindenki iránt akit megismerek. Csak erről van szó :)
oh igen,el lettem felejtve..tudom én:(
de még reménykedem,ha meg nem válaszol..sőt nem is látja a kérdést,szép életet kívánok neki! :)
köszönöm mindenkinek a válaszát,aranyosak vagytok,ment a pacsi:D
"Levente nevetve levet venne egy"
Levente nevetne, de benne lenne egy menetre. :)
Levente nevetve heveredne le veled, nyelvesre venne, s hevederre fektetve menne bele terpesztett seggedbe, mely megrepedve lesz tele herpesszel. :D
Bocs. Nem személy szerint neked szólt, csak elfogott az ihlet. Remélem megtalálod, akit keresel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!