Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt 21 éves pasi?

Figyelt kérdés

Még tavaly beszélgettem egy 21 éves,Levente nevű pasival itt gyakorin. Azóta megszakadt a beszélgetés. Félreértés ne essék,nem szeretnék vele újra "próbálkozni",de szeretném tudni,hogy hogy van és hogy minden jól van-e vele.

Ha magadra ismertél akkor írj egy választ és köszönöm! :)

2016. jún. 27. 19:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem én voltam az. A pasi volt.
2016. jún. 27. 20:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha ő lépett le, akkor én a helyedben hagynám, én nem akarok olyan emberekről tudni, akik szó nélkül tipliznek, és nem méltatnak még arra sem, hogy közöljék, a továbbiakban nem akarnak velem beszélni.
2016. jún. 27. 21:00
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen,egy darabig én is így voltam...sőt,még most is.

Viszont azt tudni szeretném,hogy minden okés-e vele,és jól van-e. Akkoriban nagyon élveztem vele a beszélgetést(szerintem ő is),csak valamiért bennem van ez a hangyányi törődés mindenki iránt akit megismerek. Csak erről van szó :)

2016. jún. 27. 21:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, az életben kevés olyan helyzet van, amikor az ember abszolút nem tud kommunikálni egy számára állítólag fontos emberrel (ide sorolható pl. a halál, a kóma, egyéb súlyos sérülés). Na most az általam itt megismert emberek többsége alapján nehezen tudom elképzelni, hogy mindannyiuknál a fent vázolt esetek valamelyike - esetleg kombinációja - fordult volna elő, így azt gyanítom, hogy csak a szokásos élményekkel gyarapodtál te is, és delikvensünk éli világát, csak valahogy elfelejtette közölni veled, hogy bocs, de mégse beszélgetnék veled. Egyébként ez ilyen világ, még a valódi emberi viszonyok is simán felbomlanak, hát még a netes ismeretségek, ma nem írok vissza, mert fáradt vagyok, holnap nem írok vissza, mert nincs időm, holnapután nem írok vissza, mert elutaztam, aztán szép csendben elalszik az egész. Gondolom, nem találkoztatok, úgyhogy te az x+1-edikké sorolódtál be, jöttek újabb ismerősök, esetleg más lányok, akiket ráadásul a valóságban ismert meg, vizsgák, egyéb dolgok, és elfelejtkezett rólad.
2016. jún. 27. 21:10
 15/20 A kérdező kommentje:

oh igen,el lettem felejtve..tudom én:(

de még reménykedem,ha meg nem válaszol..sőt nem is látja a kérdést,szép életet kívánok neki! :)

köszönöm mindenkinek a válaszát,aranyosak vagytok,ment a pacsi:D

2016. jún. 27. 21:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Sajnos ez egy ilyen világ, engem is sokszor itthagytak már, még olyanok is, akik előtte azt mondták, hogy végre egy értelmes, normális ember, és jó velem beszélgetni, aztán a következő levelemre már soha nem jött válasz, és nem tettem vagy mondtam semmi olyat, ami ezt a lépést indokolta volna. Nyilván rossz érzés, amit megtapasztaltál, de tedd túl magad rajta. Még ha az életben ismeritek is egymást, vagy levelezés után találkoztok, akkor sem biztos, hogy nem hal el idővel egy kapcsolat, de ha nem is találkoztok egy idő után, akkor nagyon valószínű, hogy vége lesz.
2016. jún. 27. 21:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Levente nevetve levet venne egy"

Levente nevetne, de benne lenne egy menetre. :)

2016. jún. 29. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
Bar nem vagyok levente meg le is szarom a kerdest de irhatsz ha gondolod
2016. júl. 17. 00:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Képcsere sem ad garanciát, sok nyuszi ad kamu képet, aztán a találka elött meg összefossa magát!
2016. júl. 17. 00:06
 20/20 anonim ***** válasza:
65%

Levente nevetve heveredne le veled, nyelvesre venne, s hevederre fektetve menne bele terpesztett seggedbe, mely megrepedve lesz tele herpesszel. :D

Bocs. Nem személy szerint neked szólt, csak elfogott az ihlet. Remélem megtalálod, akit keresel. :)

2016. júl. 18. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!