Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hallottam hogy az emos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hallottam hogy az emos fiúk ált. Melegek. Szerintetek is?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem igaz. Nem melegek. B U Z I K!
2010. ápr. 14. 08:04
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Na errol meg nem hallottam, de valamert nem lep meg a tobbi ferdegondolkozas utan...
2010. ápr. 14. 13:10
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Meleg egy anyai ölelés, ok b u z i k. Mert nem engedi a server, h neven nevezzem a dolgokat???
2010. ápr. 14. 13:11
 14/16 anonim válasza:
B*szki, egyre több az idióta a világon, én is emo vagyok és vannak fiú emo ismerőseim, és egyik se meleg :D Attól még, hogy valaki nem a társadalom által elfogadott "normális" kinézetet veszi fel, attól még nem meleg. Istenem nagyon sok agyhalott ember van ._.
2015. júl. 17. 13:05
 15/16 RusakiChuu válasza:
A válaszadók többsége nincs tisztában azzal, hogy mit képviselnek az emok ezzel a stílussal. A legtöbben csak tették az agyukat, mert az nagyon "menő", ha valakit lenéznek azért ami... Szóval, hogy legyen normális válasz is: Nem, ezt azért nem általánosítanám. Persze, akadnak köztük melegek is egyaránt fiúkból és lányokból is. De azért a melegséget ne soroljuk hozzá az emo stílust képviselő fiúkhoz. Mint ahogy említettem, persze, vannak köztük melegek, de ez olyan, hogy az átlag emberek között is léteznek homoszexuálisok, leszbikusok, biszexuálisok, pánszexuálisok, triszexuálisok, és egyéb vonzódási jegyekkel megáldott egyedek. De az ember stílusát nem határozhatja meg a nemi identitása!
2015. júl. 17. 18:21
 16/16 anonim válasza:
Nem b#zik mert én is emos vok és barátnőm van .
2018. jan. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!