Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés

Van 1 magyar énekes,aki jóval idösebb nálam. Már több mint 3 éve tetszik,és mindig csak rá gondolok. Szerintem ez már nagyon ciki,mert minden pasiban Őt keresem...

Egyszerűen nem tudom elfelejteni,és ez nem most kezdödött.

2010. ápr. 13. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
ki az? mi a neve?
2010. ápr. 13. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:

bárki csak SP ne legyen az.

amugy is AIDS-es

2010. ápr. 13. 20:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Ezt inkább nem mondanám el.

Egyébként: 18 vagyok

2010. ápr. 13. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem SP.
2010. ápr. 13. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:

miért nem mondod el? ez egy anoním oldal. te is csak egyvagy a többszáz kérdezőből. max beoltanak. és akkor mi lesz? semmi. neten kereszteül szánalmas oltogatni...

amúgyis nem tudom ki vagy és nem is érdekel.

2010. ápr. 13. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Keress hasonló kinézetű/jellemvonású srácot, aki korban hozzád illik...
2010. ápr. 13. 20:51
 7/8 A kérdező kommentje:
De így is cikinek érzem...
2010. ápr. 13. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
18 évesen már szerintem kinőhetnél a sztárok iránti rajongásból. Fura, hogy egy sztárt keresel mindenkiben, holott nem is tudod milyen maga az ember, úgyhogy valószínűleg a külsejét keresed a srácokban. A külső is fontos de nem minden. Lehet, hogy egy nagy se*ggfej a pasi, aki mondjuk hasonlít a sztárodra, de vele leszel, csak mert hasonlít? Ezt gondold végig. 22/L
2010. ápr. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!