Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a volt barátom azthiszi hogy én még mindig beakarok nálla vágódni?

Figyelt kérdés

Igaz ami igaz, hogy még mindig tetszik,de soha többé nem lennék képes arra, hogy ismét járjunk. Na most néhány információ visszajutott hozzá de én ezt irtó cikinek érzem főlleg úgy hogy napi szinten 6-7 órán keresztül össze vagyok vele zárva....

Elkerülni nemtudom mert kötekedni meg beszólni azt nagyon tud,én hiába szólok vissza, bármilyen módon küldöm el a bánatba ő mégis tudja hogy én úgyse gondolom komolyan mert még mindig tetszik nekem. Mit tehetnék hogy egy kicsit koppanjon vagy hogy ne higgye azt hogy nekem bejön? Vagy menthetetlen a dolog?

16/L

2010. ápr. 13. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Beszól? Engedd el a füled mellett. Viselkedj vele úgy, mint egy pasival aki nem tetszik.
2010. ápr. 13. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
mondd meg h majd akkor fogsz neki tetszeni ha kuksija eléri a 15 cm-t és ezt jo nagy társaságba mondd:D sztem utána leáll ezzel, h szórakozzon veled:)
2010. ápr. 13. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
19:27 - Egyetértek.
2010. ápr. 13. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
én is egyetértek az előző két hozzá szólóval :S
2010. ápr. 13. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
szedj össze egy pasit,és akkor majd felfogja h te már tul vagy rajta
2010. ápr. 13. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Tanuld meg a helyesíràs alapjait, hogy tisztelhessen... :)
2010. ápr. 14. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!