Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek ez mennyire tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek ez mennyire tetszik?

Figyelt kérdés

Sötétebb vörös hajam van(kicsit olyan mint a bronz)és nem vagyok albínó vagy nagyon fehér bőrű sem.Kicsit szeplős vagyok de nem nagyon feltűnő. LÁNY vagyok! :)

(Nem feltétlenül muszáj hülyeségekkel bombázni) :D

2010. ápr. 13. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Ennyiböl nem lehet megmondani, küldj egy képet ;)
2010. ápr. 13. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja, tegyél föl egy képet...
2010. ápr. 13. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Hú nekem pont a vörös hajú lányok a gyengéim, szóval nekem nagyon :D
2010. ápr. 13. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:

jajj, biztosan annyira dögös vagy, ennyi adat alapján is tudom, hogy biztosan k urva jó nő vagy!

ezt így nem lehet eldönteni.

2010. ápr. 13. 19:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez így tényleg kevés. Például én fiú vagyok, sötétbarna rövid hajú és nem teljesen hófehér bőrű. Neked sem elég ennyi info. Ha esetleg küldesz egy képet privátban, akkor már többet tudok mondani.

Minden jót!

2010. ápr. 13. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Sztem ő nem konkrétan magára gondolt, hanem ezekre az adottságokra ("nektek ez mennyire tetszik?")- a vörös hajra és az enyhe szeplőre.

Egyébként ennyiből tényleg nem lehet megmondani, lehetsz egy nagyon szép szeplős és vörös hajú lány, de akár egy csúnya is, nem emiatt nem fognak összejönni/nem összejönni veled a srácok.

2010. ápr. 13. 19:28
 7/10 A kérdező kommentje:

19:22 köszi a választ :)

és többiek pedig bocs a rossz megfogalmazásér de úgy értettem h egyébként ez mennyire tetszik

utolsó: nem tartom magam annak és nem is vagyok

de ha még így se jó inkább hagyjuk...

2010. ápr. 13. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem bejönnek a vörös hajú , fehér bőrű lányok. És ha kicsit szeplős az arca az különösen aranyos tud lenni:D
2010. ápr. 13. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:
igazából nem vagyok válogatós, egyik sem kizáró ok nálam, de ha mind 3 összejön, úgy is jó :)
2010. ápr. 13. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörűek. A gyengéim a szőkék és a vörösek. Persze ennek biztos van valami köze ahhoz is, hogy pont egy ilyen csaj tetszik igazán (mármint ő régen szőke volt, de most festett vörös... Bár az eredeti haja jobban állt neki, kezdem ezt is megszokni) :D
2010. ápr. 13. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!