Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mit jelent ha tűzzel álmodtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent ha tűzzel álmodtam?

Figyelt kérdés

Közvetlen előtte volt egy álmom azzal a sráccal aki tetszik,de elég bugyuta álom volt,és utána álmodtam azt,hogy reggel felébredtem,és füstszagot éreztem,kimentem a nappaliba,kinéztem az ablakon,és láttam hogy a szembeszomszédunk szomszédjának ég a háza,ami viszonylag közel van hozzánk.Én meg teljesen bepánikoltam a tűz láttán,elkezdtem kiabálni anyámnak,hogy gyorsan hívja már a tűzoltókat,de ő nem akarta,és a tűz egyre csak terjedt,és terjedt,és már elérte a házunkat.Aztán még arra emlékszem hogy megolvadtak a falak,és az ablakok:D ennyi volt kb.Eléggé rémálomszerű volt az egész.Aztán ma megnéztem álmoskönyvben hogy mit jelenthet a tűz,és azt írta,hogy szerelem,szenvedély szimbóluma:S Szerintetek van jelentősége ennek?

16/L

2010. ápr. 13. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
A fiú azt tervezi, hogy álmodban eléget.
2010. ápr. 13. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
ha tűzzel játszol be fogsz pisilni
2010. ápr. 13. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
meg akar perzselni vagy pörkülni
2010. ápr. 13. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:

google--->álmoskönyv

de az is csak "népi" megfigyelés..

2010. ápr. 13. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Olvasd el Freud Álomfejtés c. könyvét.

Az analitikus pszichológia eléggé kielemzi az álmokat. A többi ezoterika tehát nem tudományos.

2010. ápr. 13. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
azt hogy meleg vagy :\
2010. ápr. 14. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló ez nem volt poénos a lányok nem lehetnek melegek
2010. ápr. 14. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy a fenébe ne? Szerinted a leszbi akkor mi? B*zik nem lehetnek, azok a fiúk.
2010. ápr. 15. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:

én pont ma álmodtam olyat, hogy egy szörny teljesített nekem meg egy fiú haveromnak kívánságokat amit egy falra kellett neki írni, de minden egyes kívánságért meggyújtott a szobámban egy kis területet, és a haverom folyton kívángatott, én meg csak oltogattam a tüzet mint a hülye, aztán odamentem haveromhoz és mondtam, hogy hagyja abba, de nem csinált semmit...aztán visszakerültem a szobámba, ahol megint minden sorra gyulladt meg..és mielőtt felkeltem, azt kiabáltam, hogy: Félek a tűztől!

Na összevetve ezt a tiéddel, és pszichológiailag elemezve szerintem bizonyos tényezők jelentése ez lehet:

1. a közelben tűz van = bajban érzed magad a valós életedben, mintha valami baj akaratod ellenére közeledne...ezt onnan gondolom, hogy: félsz a tűztől, mint ahogy az emberek többsége, a tűz olyan dolog, ami ha már ott van nagy területen, akkor nehéz ellene tenni és ezért érthető hogy rémületet kelt..mellesleg mindent elpusztít ami számodra kedves

2. anyukád nem hívja a tűzoltókat = megintcsak a tehetetlenség valami problémád ellen, vagy anyukáddal valami konfliktusod volt a közelmúltban, és úgy érzed hogy csöppet sem segít a dolgok helyrehozásában, vagy mindig ellened van (de nem ismerem anyukád..lehet hogy jófej, csak egy bizonyos tulajdonsága zavar kicsit és azért volt "ellened" álmodban)

3. téged elért a tűz, és azért mert te csak anyukádra támaszkodtál, aki ráadásul nem segített, te viszont semmit se tettél...lehet hogy úgy érzed a magánéletedben, hogy akire igazán számítasz, az cserbenhagy (esetleg általánosságban..nem biztos hogy kifejezetten anyukádra érvényes) na szóval hm...tűz elér..esetleg olyan vagy az életben, hogy várod a csodát, vagy egy megmentőt és erről tudod hogy rossz, és egyszer "megégeted magad"

4. igen én is ma olvastam az álmoskönyvet, ami mellesleg ugyanaz mint ami a neten van (amit neked ajánlgattak a válaszolók), de mindegy.. szóval a tűz nekem nem a szerelmet jelenti, inkább simán a tomboló (néha már félelmetes vagy ok nélküli) érzésekkel hoznám kapcsolatba

2010. júl. 25. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!