Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha tűzzel álmodtam?
Közvetlen előtte volt egy álmom azzal a sráccal aki tetszik,de elég bugyuta álom volt,és utána álmodtam azt,hogy reggel felébredtem,és füstszagot éreztem,kimentem a nappaliba,kinéztem az ablakon,és láttam hogy a szembeszomszédunk szomszédjának ég a háza,ami viszonylag közel van hozzánk.Én meg teljesen bepánikoltam a tűz láttán,elkezdtem kiabálni anyámnak,hogy gyorsan hívja már a tűzoltókat,de ő nem akarta,és a tűz egyre csak terjedt,és terjedt,és már elérte a házunkat.Aztán még arra emlékszem hogy megolvadtak a falak,és az ablakok:D ennyi volt kb.Eléggé rémálomszerű volt az egész.Aztán ma megnéztem álmoskönyvben hogy mit jelenthet a tűz,és azt írta,hogy szerelem,szenvedély szimbóluma:S Szerintetek van jelentősége ennek?
16/L
google--->álmoskönyv
de az is csak "népi" megfigyelés..
Olvasd el Freud Álomfejtés c. könyvét.
Az analitikus pszichológia eléggé kielemzi az álmokat. A többi ezoterika tehát nem tudományos.
én pont ma álmodtam olyat, hogy egy szörny teljesített nekem meg egy fiú haveromnak kívánságokat amit egy falra kellett neki írni, de minden egyes kívánságért meggyújtott a szobámban egy kis területet, és a haverom folyton kívángatott, én meg csak oltogattam a tüzet mint a hülye, aztán odamentem haveromhoz és mondtam, hogy hagyja abba, de nem csinált semmit...aztán visszakerültem a szobámba, ahol megint minden sorra gyulladt meg..és mielőtt felkeltem, azt kiabáltam, hogy: Félek a tűztől!
Na összevetve ezt a tiéddel, és pszichológiailag elemezve szerintem bizonyos tényezők jelentése ez lehet:
1. a közelben tűz van = bajban érzed magad a valós életedben, mintha valami baj akaratod ellenére közeledne...ezt onnan gondolom, hogy: félsz a tűztől, mint ahogy az emberek többsége, a tűz olyan dolog, ami ha már ott van nagy területen, akkor nehéz ellene tenni és ezért érthető hogy rémületet kelt..mellesleg mindent elpusztít ami számodra kedves
2. anyukád nem hívja a tűzoltókat = megintcsak a tehetetlenség valami problémád ellen, vagy anyukáddal valami konfliktusod volt a közelmúltban, és úgy érzed hogy csöppet sem segít a dolgok helyrehozásában, vagy mindig ellened van (de nem ismerem anyukád..lehet hogy jófej, csak egy bizonyos tulajdonsága zavar kicsit és azért volt "ellened" álmodban)
3. téged elért a tűz, és azért mert te csak anyukádra támaszkodtál, aki ráadásul nem segített, te viszont semmit se tettél...lehet hogy úgy érzed a magánéletedben, hogy akire igazán számítasz, az cserbenhagy (esetleg általánosságban..nem biztos hogy kifejezetten anyukádra érvényes) na szóval hm...tűz elér..esetleg olyan vagy az életben, hogy várod a csodát, vagy egy megmentőt és erről tudod hogy rossz, és egyszer "megégeted magad"
4. igen én is ma olvastam az álmoskönyvet, ami mellesleg ugyanaz mint ami a neten van (amit neked ajánlgattak a válaszolók), de mindegy.. szóval a tűz nekem nem a szerelmet jelenti, inkább simán a tomboló (néha már félelmetes vagy ok nélküli) érzésekkel hoznám kapcsolatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!