Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti el tudnátok fogadni egy ilyen lányt?
Vallásos családban él, házasság előtt nincs szex, a védekezés náluk tabu, a nőnek nem szabad (vagy nem feltétlenül kell) élveznie a szexet, a maszturbálás is bűn, és nem is szőrtelenítik se a lábukat, se a hónaljukat, se az intim területeken, szóval sehol, sminkelni se sminkelnek.
Ti mit gondoltok az ilyen emberekről? Tudnátok vele együtt élni, vagy az ilyenek szóba se jöhetnek?
L/19
Kizártnak tartom, hogy egy ilyen lányt el tudnék fogadni.
Ha várni szeretne a szex-el az rendben van, persze nem a házasságig, és csak akkor ha ennek nem vallási oka van.
Az pedig, hogy nem maszturbál, szőrtelenít, sminkel talán még szintén bele fér, bár a szőrtelenítés hiánya bizonyos területeken valóbban nem higiénikus.
De ezek is csak abban az esetben ha ezt önszántából teszi és akarja.
Ateisa vagyok, így ha egy lány ezeket egy vallásra hivatkozva nem tenne, akkor nézhetne ki bármilyen jól esélye nem lenne.
Nem, nem a vallásossága lenne a gond.
A szabad akarat híve vagyok, az átmosott agyú emberekkel nem tudok mit kezdeni.
Néhány esetben a gyermek isten verése inkább,de most komolyan.
Az a baj,így nem sok esélyed van,ilyesztő amiket írsz.
#11 vagyok
Aki lepontozott az elárulná, hogy mi nem tetszett a válaszomban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!