Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, ti el tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, ti el tudnátok fogadni egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Vallásos családban él, házasság előtt nincs szex, a védekezés náluk tabu, a nőnek nem szabad (vagy nem feltétlenül kell) élveznie a szexet, a maszturbálás is bűn, és nem is szőrtelenítik se a lábukat, se a hónaljukat, se az intim területeken, szóval sehol, sminkelni se sminkelnek.

Ti mit gondoltok az ilyen emberekről? Tudnátok vele együtt élni, vagy az ilyenek szóba se jöhetnek?

L/19

2016. jún. 24. 16:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
68%

Kizártnak tartom, hogy egy ilyen lányt el tudnék fogadni.

Ha várni szeretne a szex-el az rendben van, persze nem a házasságig, és csak akkor ha ennek nem vallási oka van.

Az pedig, hogy nem maszturbál, szőrtelenít, sminkel talán még szintén bele fér, bár a szőrtelenítés hiánya bizonyos területeken valóbban nem higiénikus.

De ezek is csak abban az esetben ha ezt önszántából teszi és akarja.

Ateisa vagyok, így ha egy lány ezeket egy vallásra hivatkozva nem tenne, akkor nézhetne ki bármilyen jól esélye nem lenne.

Nem, nem a vallásossága lenne a gond.

A szabad akarat híve vagyok, az átmosott agyú emberekkel nem tudok mit kezdeni.

2016. jún. 24. 17:19
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
En vallasos vagyok, de egy ilyen agymosott, igenytelen emberrel, akivel meg a helyes keretek kozott (hazassag) sem lehet oromtelin megelni a szexualitast, soha nem lennek egyutt.
2016. jún. 24. 17:23
 13/34 anonim ***** válasza:
68%
Igen, de csak ha totálisan, teljes szívemből, lelkemből szerelmes lennék belé.
2016. jún. 24. 17:23
 14/34 A kérdező kommentje:
De igen, az óvszert is tiltja ez vallás, mert semmivel nem szabad a természet útjába állni, meg a gyermek isten ajándéka, meg ilyenek..
2016. jún. 24. 17:28
 15/34 anonim ***** válasza:
75%

Néhány esetben a gyermek isten verése inkább,de most komolyan.

Az a baj,így nem sok esélyed van,ilyesztő amiket írsz.

2016. jún. 24. 17:29
 16/34 anonim ***** válasza:
79%
Komolyan sajnállak, hogy a szüleid ilyen korlátok közé kényszerítenek, mint a pásztor a birkáit...
2016. jún. 24. 17:30
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem olvastátok az előző kommentemet? :) Nem rólam van szó, egyik munkatársamnak van egy ilyen ismerőse, és ott beszéltünk erről, csak kíváncsi voltam, mások mit gondolnak róla. De köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. jún. 24. 17:41
 18/34 anonim ***** válasza:

#11 vagyok

Aki lepontozott az elárulná, hogy mi nem tetszett a válaszomban ?

2016. jún. 24. 17:43
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért durva, hogy mindenkinek a szőrrel meg a várakozással van a baja, de az hogy nem élvezi a szexet, az fel sem tűnik senkinek. xD
2016. jún. 24. 18:01
 20/34 anonim ***** válasza:
59%
Fanatikus gyökér szektások. Egy mesekönyv szerint élnek, egy mesekönyv szabja meg ezeknek a bohócoknak, mit csináljanak, s hogyan éljenek.
2016. jún. 24. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!