Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy egy életre elment a kedvem a szopástól?
Nemrég gyomortükrözésem volt. Életem legrosszabb élménye, az ellenségeimnek sem kívánom. Azóta rá se tudok gondolni a szopásra, mert rögtön az jut eszembe, mikor azt a csövet tolták le a torkomon, és ha csak erre gondolok rosszul leszek. Tudom, hogy ő nagyon szereti, és igényli is, és én is szerettem csinálni, de most rágondolni se tudok. Hogy mondjam ezt meg neki? Más fiú ezért otthagyná a barátnőjét?
L/20
"Ha normális, megérti hogy egész életében nem fogják ezután leszopni" - Hát persze... Aki pedig nem érti meg, az nem normális, annál valami baj van, az nem elég jó ember.
Mondd azt hogy volt egy rossz élményed ezért most EGY IDEIG nem igazán szopnál. Ezután pedig járj majd szexuálpszichológushoz és olvass erről a témáról sokat, hogy visszajöjjön a kedved a szopáshoz
22/F
HA SZERET - Ez nagyon fontos kitétel kérdező! Sose felejtsd el. Nyilván hogyha nem tolerálná hogy a következő 10 évben nem szopják le akkor nem szeret! Akkor egy senki vagy a szemében. Hát persze.
2:
Azért más dolog, hogy nem nyeled le vagy egyáltalán nem is szopsz. Nagyon más. Én egy nőtől sem várom el hogy lenyelje, de magát a kölcsönös orális szexet nagyon is
5:
Ez jó gondolat. Én is ismertem olyan lányt, aki józanon elég gátlásos volt, de italozva olyanokat csinált meg, amiket sok lazább lány józanon nem.
Én elhagynálak, de talán más férfiak nem.
Nekem egy ócska kamu dumának tűnik és tűnne akkor is, ha a barátnőm mondaná.
De ha nem kamu, akkor sem fogok erről az élvezetről lemondani, bármire megesküszöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!