Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy dolgozz (n) átok fel, ha az exetek, aki az első szerelmetek volt (főleg szerelmileg első), kiderül, h gyereke fog születni?
Figyelt kérdés
Több mint 2 éve szakítottunk egy nő miatt, akit 1 évre rá eljegyzett, most pedig szembesültem facen, h a csajó terhes... Nagyon rossz érzés fogott el, mintha még 1x összetörne a szívem! Gombóc van egész nap a torkomban, pedig úgy hittem, h már túltettem magamat ezen az egészen... Hihetetlen rossz érzés fogott el :(2016. jún. 23. 16:05
11/13 anonim válasza:
Úgy tűnik te még a korábbi történéseket sem dolgoztad fel. Gondold végig a dolgokat magadban. Majd szerintem te is belátod, hogy te jobban jártál, hiszen szabad vagy, nem vagy terhes, se kapcsolatban, tehát semmi kötöttséged nincs! Előtted van még rengeteg lehetőség, megismerhetsz egy csomó embert! Ha majd megint szerelmes leszel és az már felülmúlja ezt a korábbit, akkor majd visszaemlékszel ezekre az időkre és te is látod, hogy ennek így kellett lennie. Megvolt az oka, hogy te továbbléphess, mert a te utad másfele tart. A srác meg legyen boldog a nőjével, ha nekik így jó. Onnan tudod, hogy már készen állsz új dolgokra, ha már nem jutnak eszedbe ilyen kérdések és, ha látod is őket, hidegen hagy. Sok szerencsét a feldolgozáshoz!
12/13 anonim válasza:
11-es vagyok. Azt még hozzátenném, én így szoktam gondolkodni és ismerkedem mindenhol és próbálok a saját életemmel törődni. Akkor nem jut eszembe annyira a régi szerelem.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Igazad van! Csak attól félek h ha 2 év után is így érint, akkor mi lesz később?
2016. jún. 23. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!