Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért mondanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért mondanátok egy lánynak hogy szeretitek?

Figyelt kérdés

Azon kívül persze hogy tényleg szeretitek.

Van egy srác, akin egész egyszerűen nem tudok kiigazodni. Alakul(t) köztünk valami azt hiszem, aznap este meg is csókolt, azt mondta szeret. Nem is egyszer.

De azóta meg mintha felszívódott volna. (több mint egy hete volt ez)

Lehet nem is úgy gondolta? Nagyon ki voltam borulva akkor, sok minden miatt. Megvigasztalt, nagyon jó fej volt. De lehet hogy ez a szeretlek ez nem olyan szeretlek volt? Csak vigasztalni akart, barátként szeret ilyesmi?Most elég idiótának érzem magam hogy elhittem.

Írtam neki, elhívtam őt a héten valamerre közös barátokkal, de azt mondta sok a meló, fáradt, nem ér rá. Azóta nem is jelentkezett.

2016. jún. 22. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:
sajnos szerintem nem akar tőled semmit... lehet, h. a pillanat hevében csókolt meg, vagy megijedt az érzéseitől, vagy ki tudja... nem szép tőle ez a viselkedés.
2016. jún. 22. 00:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké, hozzátartozik hogy régóta ismerem és sokszor szoktunk együtt menni erre-arra, akár társaságban, néha kettesben is. Nem randiként, csak úgy. Szóval ez talán nem olyan lepattintás volt a részéről, csak akkor is furcsállom.
2016. jún. 22. 00:37
 3/5 A kérdező kommentje:
És egyébként korábban is próbált egyszer megcsókolni, csak akkor részeg volt Úgyhogy nem foglalkoztam vele. :D
2016. jún. 22. 00:47
 4/5 anonim válasza:

Nem olyan bonyolult - kívülről nézve.

Nem akar tőled semmit, csak ezt neked nehéz elfogadni, mert te viszont szeretnéd, ha akarna.

Felejtsd el, lépj tovább!

2016. jún. 22. 04:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sok a melója és fáradt...

Majd ha ráér, beszéld meg vele...

2016. jún. 22. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!