Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem? Vagy minek lehet ezt betudni?
Volt komoly kapcsolatom, de abban is félreléptem. Megszámolni nem tudom, hogy hány nőt/lányt vittem ágyba. És igen, nagyon elhittem, hogy ezzel én menő vagyok. Szerelemről eddig csak hallottam, még csak a közelében sem jártam.
Viszont van egy lány, akit december óta próbálok befűzni. Egy hónapja végül találkoztunk, lefeküdtünk, lelépett. Ennyi szokott lenni a történet, többet keresnem se kellett volna. De pocsékul éreztem magam, mint egy nagy szrkupac. Találkoztunk megint. Szexeltünk, de nálam aludt. Aztán még párszor ez megismétlődött. Most ott tartok, hogy minden percemet vele akarom tölteni, azt akarom, hogy mosolyogjon és egyszerűen azon kapom magam, hogy azon agyalok, hogyan kérném meg a kezét. Belepusztulok, hogy mással is együtt lehet. Ha én mással vagyok, nem okoz örömet, nem érzem menőnek magam. Inkább szánalmasnak.
Ez szerelem? Vagy csak átmeneti elmezavar?
25/f
Kicsit rószaszínben látod a világot. Egyrészt azok a csajok is fontosak akiket ágyba vitt és pont most írta, hogy MEGCSALTA valamelyiket, tehát valószínűleg nem tudott róla. Másrészt az ilyen menőemberkék nem fogják az gyon kívül kikapcsolni ezt a viselkedést, áldott jó lélekké válni és ez másokra is hatással van.
Én is sajnálom, hogy nem tudja milyen szeretni. De a viselkedése döntés kérdése, és ő úgy döntött, hogy ilyen tipikus menőbunkócsávóka lesz.
25 év alatt egyetlen kapcsolata volt, ami végül megszűnt, mert félrelépett. Ezután már csak alkalmi partnerei voltak. Azért a nőket se nézzük szent léleknek. Egy ekkora nőcsábásznak azért van híre és 90%, hogy a nők ezt jól tudták. Meg amúgy, aki belemegy egy éjszakába, az se akar többet és nem is lesznek az érzései megbántva, ha nem kérik meg a kezét.
Igen, a kérdező döntése volt, hogy ő miként fog élni. De nyilván ebben az is szerepet játszott, hogy fogalmam nem volt róla, hogy mi az a szerelem. Ez lehet bármiféle családi háttér, gyerekkori trauma, bármi miatt. Viszont most van egy nő, aki felébresztette benne ezt az érzést és nem tud vele mit kezdeni, mert ilyet még soha nem érzett. Szerintem ezért nem kell megkövezni a kérdezőt, hiszen most képes lehet jó irányba terelni az életét. Hiszen kiderül az írásából, hogy már nem érzi menőnek azt, amit eddig csinált, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!