Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem tekint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tekint rám ugy mint nőre?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akivel mar második éve dolgozunk egy helyen, de nekem sokáig volt párom, most egy jo ideje viszont nincs. Nagyon vonzott mar akkor is amikor megismerkedtünk, de en nem tettem semmit, tekintve hogy baratom volt es elnyomtam az érzést.

Jóban vagyunk, habár nem beszelunk sokat, viszont most egy napja elkezdtünk facebookon beszelni, de nem tudom hogyan tovabb.

Az a helyzet, hogy nagyon bejön, rettentően vonz szexuálisan, ilyet meg nem igazán éreztem, de o csak ugy tekint rám hogy egy barat akivel egy helyen dolgoznak. Plusz en elég felénk vagyok, szóval nem is sokat beszelek, kell idő hogy feloldodjak. Valahogy szerwtnem elérni, hogy több legyen, de nem tudom hogy csináljam, mert buliban sosem futunk ossze, randizni meg nem hivhatom el, mert egesz nap együtt dolgozunk, utana nagyon kínos lenne.

Mit tehetnek?

2016. jún. 20. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyen szánalmas kitalációk nagyon gyengék.

Nincs barátnőd akivel beülnél a fagyizóba v mi?

2016. jún. 21. 11:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is baromság ez a kitaláció, ráadásul aki nem h*lye, az le is vágja. :D Inkább közeledj felé rendesen, őszintén, ne ilyen nyakatekert módon, fölösleges taktikázni.
2016. jún. 21. 15:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat, majd remelem alakul a dolog :)
2016. jún. 21. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!