Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan tudnátok venni egy olyan nőt\férfit, aki maga mondaná meg az ismerkedésetek alatt, hogy másokkal is szívesen összejönne?
Nem.
Számomra az ismerkedés is exkluzív, én sem tartottam soha egyszerre több vasat a tűzben. Elvártam hasonlót is. Vagy legalábbis, ne dörgölje az orrom alá, és amint velem relatíve biztos lett a dolog, akkor az a minimum, hogy felhagy a további ismerkedéssel. De még az ismerkedés szakaszában is bántó és fájó tud lenni, ha valaki kijelenti, hogy nem én vagyok az Igazi, nem azért, mert ezt első látásra tudnia kellene, de ha nem úgy kezel, akkor nem is akarja igazán. Szerintem. Lehet ezért megkövezni, de akkor is úgy gondolom, hogy ha igazán engem akar, akkor csak velem ismerkedjen, ha nem én vagyok álmai nője, akkor meg feleslegesen fecséreljük egymás idejét
Ha még nagyon az ismerkedésünk elején vagyunk,akkor természetes,hogy másokkal is beszélget,hisz még alig ismerjük egymást,nem vagyunk együtt.Persze ettől még nem kéne ezt az orrom alá dörgölnie:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!