Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok ismerkedni az anotalk.hu-n?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 22:14
1/7 anonim válasza:
1x felléptem itt olvastam róla:D Na ott hogy lehet nem tudom..azt sem tudod h valóban olyan nemű/korú egyén ül a gép másik oldalán mint ahogy írják!
Sztem gáz ott ismerkedni
2/7 anonim válasza:
Húú nem. Unalomból felmegyek oda néha, de tényleg nem tudhatod kivel beszélsz. Ráadásul ha elmegy a net, vagy véletlenül kilépsz soha nem jutsz vissza ahhoz akivel beszélgettél.
L
3/7 anonim válasza:
Neeem,töröltem. Azt se tudtam ki kivel van. Hülyeség.
4/7 anonim válasza:
Párszor kipróbáltam, de nagyon fiatalok vannak fenn. 13-16 évesek főként. Ez miatt abba is hagytam.
5/7 anonim válasza:
En ott trollkodni szoktam ha nagyon unatkozok :D Ott senki nem ismerkedik komolyan, mindenki csak jepet akar meg csetszexet... :D
6/7 anonim válasza:
Én is trollkodok ezerrel, de annyira ostobák vannak fent, hogy szerintem minimum 20%-al csökkent az iQ-m. (Jó tudom, nem is volt nekem annyi... :)
7/7 anonim válasza:
néha felmegyek unalomból. van, hogy jót beszélgetek, de többre nem használom az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!