Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a kitartott nőket lenézi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kitartott nőket lenézi a többség akkor a sima háziasszonyokat miért nem, mikor ugyanazt csinálják?

Figyelt kérdés
Mert ugye egy háziasszony is egész nap otthon van. Nem keres pénzt, a férje tartja el, tőle függ mindenben. Bármit csinál a férje pénzéből teszi. Ha belegondolunk egy kitartott nő is ugyanezt csinálja, csak ott talán több szerep jut a szexnek és a testiségnek míg egy háziasszony általában szerelemből házasodik. De az én szememben ők sem érnek sokkal többet.

2016. jún. 20. 16:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Mióta férjnél vagyok nincs "nekem jár" vagy "nem jár". Egy számla, közös. Közös. Innen kezdődik a család. Alapfogalmak. A gyerekek, a háztartás és egyebek most az én feladatom, de rohadt drága lenne, ha fogadott alkalmazott csinálná, amit én egy héten lenyomok. Így nem kérdés, hogy mi jár nekem. A közösnek a fele. Mert én sem lóbálom a lábam, teszem azt, ami ebben az élethelyzetben a dolgom, míg kicsik a gyerekek.
2016. jún. 20. 17:36
 12/21 Noblesse Oblige ***** válasza:
87%

A kitartott nőnek csak a testéért fizetsz. Jobb esetben még néha elmegy veled moziba, vacsira esetleg.

Ellenben egy háziasszonynál nemcsak a szex van, hanem az élet hétköznapi gondait ő átvállalja és a férjnek csak a dolgoznia kell, meg a pénzt hazaadni. A lakás, főzés, ruha, csekkek az ő gondja. Ha van akkor a gyerkőc is. Szóval jóval több a feladatköre. És persze rendezi a férjét is (uzsit készít, tiszta ruhát biztosít, fejben tartja a fontosabb eseményeket).

Én inkább úgy tekintek rájuk, mint egy titkárnőre, mert otthoni dolgokat egy az egyben a nő menedzseli.

És ha egy titkárnőt nem nézünk le, akkor egy teljes értékű feleséget/anyát már miért kéne?

2016. jún. 20. 17:40
 13/21 anonim ***** válasza:
30%

Kitartott háziasszony vagyok...

Nálam pl egy kitartott nő sem szexel tőbbet-konyha asztalon, mosógép tetején, kamrában, teraszon bárhol.

Univerzális vagyok tényleges munka területén is, sőt ha kell triptíz vagy hastáncos, luxusprosti, domina vagy amire épp a párom vágyik vagyok.

-és,hogy ki hova néz fel avagy le hát kvára le xarom

2016. jún. 20. 17:40
 14/21 anonim ***** válasza:

Általában egy nő azért van otthon mert a gyerekeket neveli. Ugyan olyan fontos munka mint bármi más és szerintem fárasztóbb mint egy irodában mereszteni a sgged.

Én a három év gyes alatt teljesen kivoltam és nekem felüdülés hogy ismét dolgozom. Minden tiszteletem azé, aki ezt lelkesen csinálja és több gyereket is bevállal.

Egy kitartott nő mit csinál a pénzért? Semmit. Szex a feleséggel is van.

2016. jún. 20. 18:42
 15/21 A kérdező kommentje:
Én nem ítélkezem. Csak szerintem furcsa ha egy nőnek az az életcélja hogy otthon üljön.
2016. jún. 20. 18:50
 16/21 anonim ***** válasza:
33%

Az a szomorú,hogy a nők nagy része a háziasszonyokat lenézi,nem ember az olyan...

Tudom,hogy büdös a munka hölgyek.De másnak adjátok már meg a lehetőséget,hogy eldöntsék mitől boldogak.

És kérdező...

Az egyik csak mereszti magát és a pénzt költi ,míg a másik dolgozik annyit mint egy nagy karrierista üzletasszony 3x....csak ennyi a különbség.

2016. jún. 20. 18:58
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

# 15 De igen, ítélkezel. Olvasd át még párszor a kérdésedet, konkrétan ki is jelentetted, hogy lenézed őket.

Páran párszor már kifejtettük, hogy mit csinál egy háztartásbeli, erre te leírod, hogy "otthon ül". Ha nem olvasod el a válaszokat, akkor minek kérdezel?

Az egyének életcélja pedig különböző. Miért fáj neked, ha valakinek az az életcélja, hogy hátországot nyújtson a családjának, és működtesse azt?

A háztartásbeli nők sem jönnek ide sopánkodni, hogy te nem érsz semmit a szemükben, mert a lélektelen pénzhajhászásban merül ki az életcélod, és csak 8 órát dolgozol naponta egy irodában ülve.

Igen, ez sarkított, és nyilván nem fedi a valóságot, de amit te a háztartásbeli nőkről állítasz, az pont ugyanilyen.

2016. jún. 20. 19:11
 18/21 anonim ***** válasza:
32%

Na kérem szépen, hogy is van ez: egy háziasszony 3x többet dolgozik mint egy karriesrista nő?:))) Hát ez marhajó!

Nem tudom honnan szedted ezt a butaságot, de látszik hogy semmit nem értesz a házimunkához.

Engem édesanyám (apukámmal együtt) munka mellett nevelt fel, emelett főzőtt-mosott takaritott (és nem volt mindig mosógépünk, mosogatógépünk meg végképp nincs!), minden második nap letesz az asztalra meleg ételt, és tiszta a ház. Pedig 8 órában dolgozik :)

Na ezt kapjátok ki kedves kitartott nőstények :) !

Már nagyon unalmas hogy a rengeteg házimunkával takaróztok! Valljátok már be: sokkal jobb otthon ülni, menni vásárolgatni meg belökni a mosógépbe/mosogatógépbe pár rongyot/edényt, mint elmenni 8-10 órába melózni, gürizni.

Ne takarózzatok, mert én meg már ezt unom!!!!

2016. jún. 20. 19:24
 19/21 anonim ***** válasza:

18#

Honnan veszed,hogy nem értek a házimunkához?

16# voltam

2016. jún. 20. 19:53
 20/21 anonim ***** válasza:
52%

8. válaszoló tökéletesen összefoglalta!

Én is ilyen családban nőttem fel, apukám dolgozott, párszor külföldön is, vidéken laktunk, állatokkal. Ilyenkor anyukám látta el a házimunkát, legtöbbször az álltatokat is, apukám pedig a pénzt hozta, amiből meglehetett élni, és anyum tette ezt 'ehetővé'.

Elmondani sem tudom mennyire jó volt, mint nekem, mint a szüleimnek. Kedves apukám már nem él,de igazán boldog családban volt része. Úgy nőttem fel,hogy a szüleim szerették egymást, kölcsönösen adtak egymásnak, apum kint dolgozott, én meg kiáltottam neki,hogy kész a meleg ebéd. Harmonikus volt minden, anyukám megtanított mindenre, amit csak ő tudott, lelki segítséget mindig tőle kaptam, erőt, rengeteget segített ez a helyzet abban,hogy emberré formálódjak. Tudom értékelni azt amim van, nem büdös a munka, értek pár dologhoz és tudok boldog lenni.

Szerintetek miért van annyi boldogtalan, elzüllött kamasz? Látom a velem egykoriakat, akik úgy nőttek fel, hogy egyik szülő nem volt a képben, vagy mindkettő halálra dolgozta magát és nem volt idő a gyerekre. Hihetetlenül elzüllöttek, komolytalanok, egy kaját nem tudnak összerakni, csak a pénzt és a dugást látják, egyik ágyból ugranak a másikba. És csodálkoztok miért romlik a társadalom?

Csak nézzetek meg egy olyan gyereket,aki szerető családban nevelkedett szülők mellett, és egy olyat akivel felnőtt koráig bejárónő foglalkozott, csak hogy ne legyen egyedül!

Azután ítélkezzetek a háziasszonyok felett, és mondjátok,hogy csak a pénzért van! Akik ezt mondjátok, nem láttok a saját orrotoknál tovább, és sajnálhatjátok,hogy nem egy ilyen családban nőttetek fel, hisz másképp nem ezt mondanátok.

Sajnálom,hogy ez a rendszer kezd felborulni, hisz már nagyon nehezen lehet megélni egy fizetésből, így akarva akaratlan mindkettőnek munkahelyen kell dolgoznia. De azt sajnálom a legjobban, hogy a 'háziasszonyoskodásról' azt gondolják, hogy szegény asszony, biztos a férje alattvalója, 'otthon kell ülnie'. Pedig a mai világban előre törni és egyedül bolyongani fele annyira sem jó mint a férjed és a gyerekek szeretete!

2016. jún. 21. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!