Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki csak úgy valamelyik írására kapott csajoktól privát levelet, bármilyen olyan stílusú levelet, ahol talán társkeresés lehetett a lány célja veled?
Valóban nem :)
Titusra nem kell figyelni. Sztem ő arra gerjed, hogy polgárpukkaszt. Cukilányka 0.0 is ilyen, meg még pár ember.
Olyan ez a hely néha, mintha a zárt osztály legbalhésabb elemeit bedrogozva rákötnék egy fapados mátrixra, ahol nincs bunyó, napszemcsik meg menő, feszülős ruhák, csak egy gyengén programozott fórum és itt vívják harcukat a végső hatalomért...
Egy nő sem írna neked önszántából soha, nőként tudom, valószínűleg trollkodó srácok írnak, vagy kiéhezett, ocsmány 40 feletti szüzek, akik a kutyának se kellenének, és már tök mindegy nekik, vagy pedig szimplán hazudsz.
34-es
Lehetséges, hogy csak Titusz asszonya trollkodja szét szegényt titokban? :)
Az enyém is üres. Persze én nagyrészt csak hülye/troll/off válaszokat adok.
Pontosítok, van benne kettő, az egyik reklám, a másikat meg egy fickó írta. :D
39-es
69%-kal nem vagy igazi troll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!