Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Az van hogy van egy lány aki nekem tetszik és bejelölt facebookon am szokom látni őt iskola után na szóval bejelölt én ráírtam és elegjót beszélgettünk akar majd velem találkozni suli után hogy jót dumálnánk meg minden am tegnapelőtt jelölt be és sokat szoktunk írni és jókat dumálni mondta hogy cuki vagyok meg minden szerintetek tetszek neki?
2016. jún. 17. 21:21
 1/3 Inessential ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos.
2016. jún. 17. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Suli után akar találkozni ? Nem nyári szünet van ?

Amúgy rossz kategória, kicsit lejjebb a Tini prosztókapcsolatokban naponta 10-30 ilyen kérdés jön...

2016. jún. 17. 21:39
 3/3 A kérdező kommentje:
A kérdés az volt hogy bei jövök a csajnak ....
2016. jún. 17. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!