Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell egyből pocskondiázn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egyből pocskondiázni meg kiröhögni azt, aki nem csak a kezével önkielégít?

Figyelt kérdés
Neten, főleg itt találkoztam már azzal, hogy ha valaki (akárki, akár kérdező akár válaszoló) megemlíti hogy pl. használ művaginát, vagy próbálta a prosztatamasszázst, stb. akkor egyből elkezdik kiröhögni meg fújolni őket... miért nem lehet megérteni hogy nincs mindenkinek nője hogy szexelhessen?
2010. ápr. 12. 21:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem én voltam!!
2010. ápr. 12. 21:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Mert szerintem az picit morbid.

Én is próbáltam már anno....a wc papir tekercs és bele 2 szalámi/párizsi melegen....

De morbid és egy idő után hányingerem lett tőle....

Meg kézel sokkal könnyebb,egyszerübb és szerintem élvezetesebb...

2010. ápr. 12. 21:14
 13/21 A kérdező kommentje:
így van így van :D
2010. ápr. 12. 21:17
 14/21 A kérdező kommentje:
upsz...ez 21:13-ra szólt
2010. ápr. 12. 21:17
 15/21 anonim ***** válasza:
szerintem pedig nem vicc volt a kérdés, csak mikor elkezdtek cikizni, akkor hazudtad azt, hogy csak vicc volt. cink :D
2010. ápr. 12. 21:49
 16/21 A kérdező kommentje:

ácsi! nem a kérdés volt vicc! azt komolyan kérdeztem

az a paplanos téma volt vicc :P

szal inkább te vagy cinkben mert félreértelmezted :P

2010. ápr. 12. 22:05
 17/21 anonim ***** válasza:

Azért, mert az olyan kérdések mögött általában szerencsétlen baŁfa5zok állnak, akik ahelyett, h megpróbálnák rendezni a szexuális életüket, ahelyett inkább agyafúrtnál agyafúrtabb maszturbálási módszereken agyalnak, és ez elég szánalmas és visszataszító.Szerintem ez váltja ki ezt a reakciót.

Egyébként tényleg nem értem, h vki hogy képes olyasmikre, h szalámival meg párizsival, én még attól is rosszul vagyok, h ezt elolvastam :O Remélem utána szépen visszatette a hűtőbe, és vki megette utána ....

A prosztatamasszázsról meg hadd ne beszéljünk inkább...:)

2010. ápr. 12. 23:40
 18/21 A kérdező kommentje:

tegnap 23:40

Végre egy értelmes és értelmesen megfogalmazott válasz! ilyen kevés van az oldalon... felpontoztalak

a szalámis rész tényleg undorító volt, azt én se tenném meg...fúj

de a prosztatamasszázs az más... egyetértek hogy nem higiénikus de lehet hogy ennyi "áldozatot" megér, mert a világon semmi sincs ingyen

egyébként nem azért, de könnyen ítéletet alkot az ember olyan dolog felett amit nem is próbált/tapasztalt... :)

2010. ápr. 13. 14:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem értem. Ha egy csajnak van vibrátora meg műfasza akkor azt miértnem ítélitek így el egyből???
2010. máj. 8. 15:52
 20/21 A kérdező kommentje:

hát ez az...

amikor a férfiak "találnak ki" valamit az meg gáz... -.-'

2010. máj. 8. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!