Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek hogy jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek hogy jobb?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akinek nyíltan megmondjátok, hogy tetszel nekem... viszont a csajnak nem jöttök be. Hogy mondja meg úgy, hogy ne bántson meg titeket?

- aranyos vagy.. de legyünk csak barátok

- van barátom (még ha nincs is)

- nem tetszel (szerintem ez a legkorrektebb, de lehet sértőn hangzik)

Vagy melyik formában jobb nektek hallani?

Mivel nem szeretnék megbántani egy fiút. Melyik a legjobb módszer?

2010. ápr. 12. 21:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

semmiképpen ne hazudj.

legyél őszinte. Még úgy is beterelheted, hogy meglepődsz, és azt mondod hogy hát ez hirtelen jött, nem tudsz rá mit mondani. A többit meg kitalálod :D

2010. ápr. 12. 21:18
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, úgy látom a vélemények megoszlanak.

A nem tetszel olyan lehangoló :( (meg amúgy is érzékeny az ilyen dolgokra, meg lehet vele bántani, azt meg semmiképpen se akarom). Arra gondoltam, h mondhatnék olyat, h most nem szeretnék semmi komolyat senkitől, de akkor még reménykedik, hogy "és később?",

2010. ápr. 12. 21:25
 13/16 Dymo ***** válasza:
ja,fog
2010. ápr. 12. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint a szakítás(jó egy picit).

Ott sincsen jó szöveg csak kevésbé rossz.

És így is úgyis megfogod bántani...ha meg hitegeted azzal hogy később még lehet valami akkor kb nem értél el semmit és még jobban fájni fog a szíve ha megmondod neki.

2010. ápr. 12. 21:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Mond neki.hogy tetszik 1 másik srác és lehet össze fog jönni vele a dolog én nem akarsz bekavarni.(:
2010. ápr. 12. 22:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne hogy azt merd mondani, hogy van barátod... Mert ettől rögtön tudja, hogy hazudsz neki, és az a legbántóbb, ha nem elég hgy nem jössz be neki(mert a visszautasításból szted mi jön le? tetszel de most kösz nem?)még a szemébe is hazudsz.
2010. ápr. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!