Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszenek az ilyen pasik?
Nem különösebben foglalkoztatnak az emberek , elvagyok a sajàt kis vilàgomban , nehezen nyìlok meg , viszont akiket ismerek ès akikben bìzom azokkal, kedves vagyok , jòfej , ha kell nagyon komoly , de ha nincs mit komolyan venni csinàlom a showt , teljesen őrült vagyok olyankor :D
Nem foglalkozom a negatìv rmberekkel , ha valaki mègis durvàt szòl akkor hatàrozottan kiàllok magamèrt , meghalnék a szeretteimèrt , az igaz baratokèrt , jò amiböl csak 1 van..amùgy xd de pont elèg.
Ross tul : èrzèkeny vagyok , beszoktam sèrtődni xdd
Néha tùl jò a szìvem azzal is aki nem èrdemelnè meg.
Van h kicsit tovàbb megyek a hulyeskedessel es en is megsertek valakit, persze nem szandekosan.
Tùl laza vagyok , olyan dolgokat is leszarok ami lrhrt h masnak fontos lenne.
Ès nehezen nyitok idegenek felè.
Tudod, hogy miért butaság feltenni ilyen kérdéseket?
Mert akármilyen is vagy, teljesen máshogy viselkedsz a családoddal, a barátaiddal és a barátnőddel is. Ezt nem lehet beskatulyázni.
Egyébként nekem bejön a stílusod.
Sajnos nincs meg az a pont benned egyelőre, hogy nyiss idegenek felé. Innentől kezdve lényegtelen, hogy milyen vagy.
Másfelől, nem az ismeretlen nőknek kell megfelelned, hanem saját értérkrendedet követni és sugározni, amire reagálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!