Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ócska ajándék a párodtól. Mit reagálnál?
Figyelt kérdés
Mit reagálnál, ha a párodtól rendszeresen olcsó, gagyi ajándékot kapnál évfordulóra vagy születésnapodra.
Az ajándék értékét természetesen nem az ára határozza meg.
Te viszont utánajárnál, hogy neki személyre szóló ajándékot válassz, ő meg letudja valami klisé, bazári dologgal.
Szólnál emiatt?
2016. jún. 17. 10:02
11/14 anonim válasza:
Ezert szoktuk mi megbeszelni mit szeretnenk. Egy pasi ha a nyakat tori akkor sem tud olyan figyelmesen valasztani akandekot mint egy no. Segits neki :)
12/14 anonim válasza:
Én csak akkor akadnék ki, ha magát drága, hasznos holmikkal lepi meg. Na de akkor nagyon. Voltam már ilyen kellemetlen helyzetben, mikor én odafigyelek, hogy örömet okozzak, hogy boldog legyen, fordítva meg jön a 'szamba'csoki, meg az aluljárós giccses bizsu és még vérig volt sértve, hogy nem őszinte az örömöm mikor ő gondolt rám. Pedig szóvá se tettem,csak nem lelkesedtem. Soha többet ilyen megalázó helyzeteket nem fogok elviselni, hogy a reakciómért le legyek szólva. Ha azt akarja, hogy örülj az ajándéknak, válasszon úgy, hogy neked tetszen. Egyébként ne tedd szóvá, csak mutasd ki mit érzel, mikor megkapod és kész. Ha fontos vagy neki változtat, ha nem, akkor előbb utóbb úgy is szétmentek.
13/14 A kérdező kommentje:
Vicces volt látni, hányan nem értették meg teljesen a kérdést. :)
Pedig leírtam a kérdés alatt: "Az ajándék értékét természetesen nem az ára határozza meg."
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2016. jún. 19. 19:12
14/14 anonim válasza:
Ha rendesen kommunikálnátok egymással és rendesen odafigyelnétek egymásra, akkor ilyen nem fordulna elő. Mi ezen nem tudunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!