Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mukodhet? 😔

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mukodhet? 😔

Figyelt kérdés

Baratommal lassan 2 eve vagyunk egyutt😊munkaja miatt Peste koltozik, azaz 100km-re tolem😌Egy darabik, par eveig ott is szandekozik elni..azt akarja h idovel majd hozzakoltozzek, meg mondta h felesegul akar venni, gyerekeket akar tolemSzoval komolyan gondoljuk egymassal😊A proglema csak az h meg 2 evem van hatra a gimnaziumbol, es ugyebar emiatt nem mehetek vele..Mikor ezt a koltozest mondta, en nagyon elszomorodtam, es mondtam neki h nagyon fog hianyozni..de ugyis talal mast😢(szeretem nagyon, es o a legjobb dolog az eletemben, de ez az igazsag😔)Mire magahoz huzott es mondta h minek neki mas, ha itt van neki egy gyonyoru lany, akit nagyon szeret😊Vegulis abban egyeztunk ki h szabad idejetol fuggoen 1 max 2 nap talkozunk( sajnos egyeb okok miatt most is ez van, de nyaron pl volt h 3-rom napot is egyhuzamban egyutt toltottunk😊)

Ja meg azt mondta h azt szeretne h altalanossagban en menjek fel hozza vonattal, de neha azert o is lejonne hozzam😌(sportolo ugyhogy igy is alaig van ideje, de azert mindig tudott idot szanni ram😊)

Szerintetek mukodhet igy tovabb ez a kapcsolat? vegulis csak (remelhetoleg) 2 evet kell kibirnunk😁

17L

2016. jún. 17. 07:30
 1/5 icu75 ***** válasza:
Igazából minden csak úgy működik,ha szeretnéd és teszel érte. Biztos lesznek nehéz napok,amikor majd nagyon hiányzik a kedvesed,de még fiatalok vagytok,lehettek még évtizedeket is együtt.
2016. jún. 17. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem veszed észre, hogy csak neked kell alkalmazkodnod hozzá?
2016. jún. 17. 07:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem zavar hogy pesten is lesz egy baratnoje meg te is ott leszel tartaleknak akkor biztos mukodni fog.
2016. jún. 17. 07:57
 4/5 anonim ***** válasza:
17 eves vagy, ezt nem azert mondom mert ledegradalom az erzeseidet, de ilyen korban mindenki ezt erzi (o a legjobb dolog stb.), most ez van, ha mukodik akkor jo, ha nem nem, arra hogy azzal a pasival alapits csaladot akivel 15 evesen osszejottel mindenhogy keves esely van es ez igy is van jol. Ettol fuggetlenul 16 evesen en is azt hittem hogy az akkori baratommal egyutt fogunk megoregedni :D. Szoval ne idegeskedj semmin a koltozes miatt sem.
2016. jún. 17. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Működhet, ha elszántak vagytok, de nemigen láttam én olyat, hogy valaki 15 éves korában találta meg sírig tartó párját.
2016. jún. 18. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!