Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálsz, ha a párod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálsz, ha a párod a társaságodban látványosan megnéz valakit?

Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem csinál ilyet, aki ilyen volt azzal meg szakítottam, többek között emiatt is.
2016. jún. 15. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ilyen csak nagyon indokolt esetben történt a párommal, de akkor azért az én figyelmem is felkeltette az adott személy- pl ha nagyon feltűnő ruházatban, frizurával, sminkkel, akármi ilyen feltűnő/különleges/extrém/vad/gázos dologgal jelenik meg valaki, akkor azt úgy megértem. Én is megnézem, sőt, ha nem vette észre, akkor felhívom rá a figyelmét.

Ha simán csak egy jó nőről van szó, azt általában kellő diszkrécióval figyeli, és így sem nekem, sem az illető lánynak sem tűnik fel. Nem áltatom magam olyan illúziókba, hogy bizonyára megvakult, nem veszi észre, nem érdekli más- bizonyos esetekben nálam jobban kinéző- ember, amióta velem van, de szerencsés vagyok, amiért rendelkezik olyan szintű intelligenciával és empátiával, hogy ezt megfelelő módokon vigye végbe.

2016. jún. 15. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Semmit. Amelyik kutya ugat, az nem harap.
2016. jún. 15. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem igazán csinál ilyesmit. Szerintem én gyakrabban nézek nők után, pedig hetero vagyok. Egyszer volt, hogy a jelenlétemben pozitív megjegyzést tett egy másik nőre, de én is pont őt néztem, szóval egyet értettem vele, hogy nagyon csinos az illető, és jó stílusa van.

De nyilván az más, ha mondjum a szeme majd kiesik, annyira bámul valakit, és épp hogy nem kell zsepit tartanom az álla alá, annyira csorog a nyála. Na ezt nem tűrném. Ellenben ha megnéz egy csinos nőt, aki szerintem is az, miért rendeznék jelenetet? Én is megnézem a jó pasikat, de nem igazán mozgatnak meg bennem semmit, max elismerem, hogy jól néznek ki. Ettől még imádom páromat, és sose csalnám meg, vagy hoznám kínos helyzetbe. Ő pedig detto ilyen.

2016. jún. 15. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!