Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tinderen hány pasi szokott írni?
Vékony,csinos lány vagyok és nagyon válogatós,20-30 pasi közül kb csak 1-et lájkolok,de 90%-ban match van.A többségük a tipikus értelemben vett jó pasi.Viszont 10-ből kb csak 3-4 ír üzenetet is.A többi azt várja,hogy a lány írjon,mondván,hogy ő jó pasi,megteheti?Bocsi a bugyuta kérdésért,de érdekel..:D
20L
Én akkor nem írok rá a lányra, ha véletlenül lájkoltam, mégsem tetszik. Szerintem gáz ha a lány ír rám. Az ilyen csajoknak tudom hogy nagyon bejövök, és akármit megtenne értem. Őket szoktam felhívni magamhoz B tervként, ha épp áll a farkam.
23/F
Mert aztán kedves első ha lány ír a pasinak ( neked ) az csak azért lehet mert leakar szopni, taszít az egód.
Szerintem nem gond gáz ha lány ír először, de a pasiként nekünk illik.
Azt szokták erre mondani, hogy azért nem írnak rád, mert nem érnek rá a többi több száz match közül.
# 4: köszönjük a napi régenmindenjobbvót-sipákolást. Tartalmas hozzászólás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!