Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókol meg a párom?
Figyelt kérdés
Több, mint egy éve vagyunk már egymásnak, de ezidő alatt összesen kétszer csókolóztunk. Egyszer egy szeretkezés közben, egyszer pedig eléggé ittasan egy buliban... Azt mondja, nem szereti, de szerintem ez hozzátartozik egy kapcsolathoz. A "jóindulatú" válaszok elkerülése végett: szájszagom nincs, és nem csókolok nyálasan.2016. jún. 15. 20:23
1/6 anonim válasza:
HPV, szemölcs, HIV, ... és még ki tudja minek a hordozója lehetsz, amit a pasid is sejt a zűrös és "bonyolult" párkapcsolati múltad alapján.
3/6 A kérdező kommentje:
áháá, akkor ezért szeretkezünk gumi nélkül, fél az ilyesmiktől, értem már... hasznosabb válasz?
2016. jún. 15. 20:39
4/6 anonim válasza:
Büdös a szád??? Most viccen kívűl...
Lehet ez a baj.
5/6 anonim válasza:
Ha azt mondja nem szereti, akkor nem szereti.
6/6 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek,akik nem szeretik.Az okát nem tudom,de én egy évet nem húztam volna le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!