Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen, de szeretném. Mit tegyek? NORMÁLIS VÁLASZOKAT!
Van 1 fiú az iskolában,aki tetszik nekem. Eddig elég gyakran nézet,de én mindig is azt gondoltam,hogy csak azért,mert én is Őt,vagy mert tudja,hogy tetszik nekem.
Régen próbált ismerkedni velem,de én mindig leráztam...(tudom nem kellett volna)
DE!
Nekem most iszonyatosan tetszik,és már csak 2 hónapig leszünk 1 suliban... Szinte 100%,hogy tudja,hogy bejön nekem mert elég egyértelmű.
Multkor elkértem tőle az egyik füzetét,ide adta és ennyi.
Hogy ismerjem meg vagy inkább felejtsem el?
Ha ő is néz téged akkor te is tetszel neki, ennyi az egész! Ha nem tetszenél neki akkor sosem nézne rád és mindig kerülné a tekinteted és a kapcsolatot veled bármilyen formában!
Mozdulj rá!
""Eddig elég gyakran nézet,de én mindig is azt gondoltam,hogy csak azért,mert én is Őt,vagy mert tudja,hogy tetszik nekem.""
Tisztázunk valamit nagyon gyorsan ilyen a világon nincs. Mi az, hogy azért nézet mert te is őt- Ha engem néz valaki aki nem tetszik akkor nem nézek rá, mert NEM TETSZIK NEKEM, hanem magas ívről le####rom. Ha tudom, hogy tetszek valakinek, de ő nekem nem, akkor sem nézem, mert lsd fentebb.
Ha valaki néz akkor tetszel neki.
Az eszem megáll. Több önbizalmat kedves kérdező. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!